странно, сега забелязах, че на единия ми тел мрежата е COSMOTE, на другия пак с карта на Глобул си пише Глобул.
п.с. не съм в роуминг, няма как в Несебър
cosmote вместо globul
Re: cosmote вместо globul
В почти всички телефони, логото на оператора се изписва от предефинирани в паметта имена. Явно в твоя е записано, че оператор с този код се казва Космоте. В моделите преди 2005 вивател се изписва само с кода на мрежата, тези преди 2000г. също не изписваха името на Глобул, а само кода.
-
- Регистриран: 07 фев 2010, 19:54
Това го знам за по-старите модели. При мен си изписваше Глобул до вчера, това ми е интересно!
интересно звучи това -до сега не е ставало на въпрос че ще сменят името на бранда
доколкото знам, с по-новите СИМ карти, оператора може да сменя надписа в реално време
Някой от вътрешните хора все пак да каже обмисля ли се ново име, ново начало? Или ще продължат да си бъдат просто Злобул?
През 2006 те бяха обявили, че ще сменят името още през същата година, но не го направиха. Дали сега ще го направят?
През 2006 те бяха обявили, че ще сменят името още през същата година, но не го направиха. Дали сега ще го направят?
Дали не е станало някакво объркване в списъка с предпочитаните мрежи на телефона.
Доколкото ми е известно, през 2006 г. водиха вътрешни битки да НЕ сменят името от Глобул на Космоте.Не вярвам сега да го направят.