Нови планове и оферти от Мтел
Re: Нови планове и оферти от Мтел
Предполага се, аз съм се наредил за тогавашните оферти от трите оператора през първото тримесечие на следващата година.
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Добавих и новите условия на Surf N Talk - Без СИП са.
В списанието пише на Surf&Talk, че минутите са към ДРУГИ мрежи. Това значи, че може би действително се слага край на това безумие с черпенето на минутите. Това пък би направило S&T уникално добри планове.
Аз бих казал само "УАУ!". (woo)
[Quote]В списанието пише на Surf&Talk, че минутите са към ДРУГИ мрежи. Това значи, че може би действително се слага край на това безумие с черпенето на минутите. Това пък би направило S&T уникално добри планове.[/Quote]Най-накрая са в приличен вид!Голямо раздвижване (yes)(yes)(yes)(yes)
М-Тел остават ЛИДЕРИ!
Active, Loop Cool, Surf&Talk - трябва да се позачудиш преди да избереш, защото всички тарифи са страхотни!
Active, Loop Cool, Surf&Talk - трябва да се позачудиш преди да избереш, защото всички тарифи са страхотни!
Аз не виждам какво толкова въздишате по "новия" ACTIVE, след като е ясно, че ЯКАТА оферта (600 мин. към всички за 30 лева) вече изтече и не се предлага. "Новите" са осакатен вариант и в по-скъпия сегмент отстъпват на ГЛОБУЛските. (20 лв. за 200 мин. при Мтел и 21.70 за 300 мин. при Глобул)
На мен договорът ми с Мтел изтича след месец и половина, подал съм си заявлението и смятам като ми звънне каката от last minute defense отдела на Мтел, да й кажа, че искам онези АКТИВ оферти или си казваме чао. И всички са хепи, явно 8)
PS - и как така 200 мин. за 20 лв. са "СТРАХОТНА ОФЕРТА"? При положение, че без 2-годишен договор няма любим номер и минутата чисто и просто струва 10 стотинки. А след 200 минути, струва 29 стотинки. Еми, извинявай, ама ако говоря по 250 мин., с един БОБ, да речем, съм по на далавера. Без договори, задължителни такси и т.н.
Разочарование, отново. Една покъртителна оферта имаше и тя вече не съществува. На това аз му казвам РЕГРЕС в отношенията с клиентите.
На мен договорът ми с Мтел изтича след месец и половина, подал съм си заявлението и смятам като ми звънне каката от last minute defense отдела на Мтел, да й кажа, че искам онези АКТИВ оферти или си казваме чао. И всички са хепи, явно 8)
PS - и как така 200 мин. за 20 лв. са "СТРАХОТНА ОФЕРТА"? При положение, че без 2-годишен договор няма любим номер и минутата чисто и просто струва 10 стотинки. А след 200 минути, струва 29 стотинки. Еми, извинявай, ама ако говоря по 250 мин., с един БОБ, да речем, съм по на далавера. Без договори, задължителни такси и т.н.
Разочарование, отново. Една покъртителна оферта имаше и тя вече не съществува. На това аз му казвам РЕГРЕС в отношенията с клиентите.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
И къде ги видяхте тези тарифи, че нещо ги няма в сайта им.
В първия пост има линк...към новото списание. Там са тарифите.
Мен реално само Surf&Talk ме интересува. Ако това с националните минути се окаже вярно може и да не се сбогуваме с Мтел :D
Мен реално само Surf&Talk ме интересува. Ако това с националните минути се окаже вярно може и да не се сбогуваме с Мтел :D
[Quote]след като е ясно, че ЯКАТА оферта (600 мин. към всички за 30 лева) вече изтече и не се предлага.[/Quote]Ми аз съм на нея - другите да се спасяват :)