Нови планове и оферти от Мтел

metesator
Регистриран: 16 ное 2006, 10:22

Re: Нови планове и оферти от Мтел

Мнение от metesator » 15 ное 2011, 23:08

e, това казвам и аз - или я има за всички, или другите се спасяваме (whistle)

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 15 ное 2011, 23:08

Стига сте се правили на лалала, Таксата е 24,90 за 300 минути.

И тези 600 минути са 300 + 300 за два месеца, защо се правите лалала?

engadget
Регистриран: 17 мар 2010, 16:01

Мнение от engadget » 15 ное 2011, 23:15

[Quote]И тези 600 минути са 300 + 300 за два месеца, защо се правите на тапанари?[/Quote]НЕ!за целия период на договора са ми

BBMan
Регистриран: 13 авг 2011, 10:21

Мнение от BBMan » 15 ное 2011, 23:22

Ей, пак се намери някой да се изсере на метеното... За първи път толкова положителни мнения за М-Тел в този форум и пак излезе един дето да не е доволен от нищо.

engadget
Регистриран: 17 мар 2010, 16:01

Мнение от engadget » 15 ное 2011, 23:26

[Quote]На мен договорът ми с Мтел изтича след месец и половина, подал съм си заявлението и смятам като ми звънне каката от last minute defense отдела на Мтел, да й кажа, че искам онези АКТИВ оферти или си казваме чао. И всички са хепи, явно[/Quote]Ами,ако не ти звънне каката?Не вярвам да ти го пуснат..по-скоро някаква отстъпка от таксата да ти направят

BBMan

Мнение от BBMan » 15 ное 2011, 23:29

Те може да очакват каката да им звънне и да им предложи свирка ама понякога е по-добре някое мрънкащо човече да отиде да си блъска главата във Виваком и после да се чуди как да се прехвърли към М-Тел, отколкото всяка година да иска мноооого големите отстъпки, които той като дългогодишен абонат, плащащ само месечната си таксичка, уж зслужава.

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 15 ное 2011, 23:30

[Quote]Ей, пак се намери някой да се изсере на метеното... За първи път толкова положителни мнения за М-Тел в този форум и пак излезе един дето да не е доволен от нищо.[/Quote]
Трохичке,хайде спести ни тъпотиите си...

Предложенията не са лоши като за Мтел,друг е въпроса че това со коледните им предложения,т.е. това е всичко най-добро,което може да видим до Нова година.
А другите два оператора тепърва ще извадят своите коледни промоции,така че за момента офертите не са много сравними.Но дано наистина конкуренцията се засили още повече,та дано Виваком фалира най-после и спре да дотира абонатите си! ;)

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 15 ное 2011, 23:32

Да прав си, не можем да правим в момента сравнения, чакаме офертите на другите два оператора.

След Нова година до Великден би трябвало да изкарат още една проция от по-добри оферти.

metesator
Регистриран: 16 ное 2006, 10:22

Мнение от metesator » 15 ное 2011, 23:35

TheTrue:
[Quote]И тези 600 минути са 300 + 300 за два месеца, защо се правите лалала? [/Quote]
Някой е пропуснал събитието в тарифните планове.. при това си със завидно присъствие във форума, чак не ми се вярва.

BBman:
[Quote]Ей, пак се намери някой да се изсере на метеното... За първи път толкова положителни мнения за М-Тел в този форум и пак излезе един дето да не е доволен от нищо.[/Quote]
Първо, не е за пръв път (справка - виж коментарите за вече несъществуващия АКТИВ 30лв/600мин. за целия период). Второ, аз СЪМ абонат на Мтел и смятам, че мога да коментирам, особено в този форум, политиката им по отношение на тарифни планове, особено в светлината на изчезващи изгодни такива и появата на нови, но по-неизгодни (за мен, де; за тях са си изгодни сигурно). Трето, не е вярно, че не съм доволен от нищо.

engadget
[Quote]Ами,ако не ти звънне каката?Не вярвам да ти го пуснат..по-скоро някаква отстъпка от таксата да ти направят[/Quote]
Ами, тя вече звъня, още не сме се "оферирали". Преди 2 години като се махнах от Мтел офертата беше нещо като 90-100 лв. отстъпка. Това, което бих поискал, е съизмеримо. Но няма да плача, ако не се получи. Всичко е въпрос на съвпадение на търся/предлагам :)

Целта ми не е да критикувам, заради някакви удоволствие от хейтването. Просто следях нещаа с АКТИВ плановете и виждам какво се получи. Да, новите са по-добри от стандартните в момента, но не и от някой появили се и изчезнали безследно оферти. Още повече, че за любим номер ми искат 2 годишен договор. Някой будала подспива ли още такива дългогодишни брачни договори?.. 8)

BBMan

Мнение от BBMan » 15 ное 2011, 23:36

Другите 2 по Великден нека пуснат Коледните си оферти...

Отговори