Нови планове от МТел 21.11
Нови планове от МТел 21.11
Здравейте,
Мтел ще предлагат от Понеделник - Актив за 9.90 за целият период на договора със 100 минути към всички национални мрежи и зона 1.
Актив за 59,90 със 1000 мин. към всички нац. мрежи и зона 1.
Цените на другите активи както и на селектите падат.
Сърф анд талк плановете: вместо минути към СИП , има минути към М-Тел.
Нови два плана се задават и в Лооп : Лооп кул с 4.90 промо такса , 9.90 след 3 м.
2000 минути , 100 мб на месец интернет , 100 мин. към всички нац. мрежи.
Лооп Екстрийм : 2000 минути към лооп , 200 мин. към всички мрежи , Неограничен интернет. 9,90 промо , 19.90 стандартна такса
Мтел ще предлагат от Понеделник - Актив за 9.90 за целият период на договора със 100 минути към всички национални мрежи и зона 1.
Актив за 59,90 със 1000 мин. към всички нац. мрежи и зона 1.
Цените на другите активи както и на селектите падат.
Сърф анд талк плановете: вместо минути към СИП , има минути към М-Тел.
Нови два плана се задават и в Лооп : Лооп кул с 4.90 промо такса , 9.90 след 3 м.
2000 минути , 100 мб на месец интернет , 100 мин. към всички нац. мрежи.
Лооп Екстрийм : 2000 минути към лооп , 200 мин. към всички мрежи , Неограничен интернет. 9,90 промо , 19.90 стандартна такса
Re: Нови планове от МТел 21.11
Допълнение : новите тарифи ще бъдат валидни до края на м.Декември , а някои от тях началото на Януари 2012.
Клиенти с по-малко от 3м. до изтичането на договора могат да се възползват от промоционалните тарифи.
Селект: Клиенти които са с повече от 3м. от изтичане на договора , могат да преминат на по-висока такса.
Селект: Клиенти които са с повече от 3м. от изтичане на договора , могат да преминат на по-висока такса.
Имам въпрос, тези нови тарифни планове минутите към национални мрежи черпят ли се само при разговори към национални мрежи или са [u]първите изговорени минути[/u]? Другия ми въпрос е от тези безплатни минути ако изговоря 2 секунди колко ще ми отчетат [u]2 секунди [/u] или [u]1 минута[/u]?
Тарифирането си е 60/1 както и досега. Едва ли можеш да очакваш 1/1 от когото и да е било. Дори Виваком имат в момента само 1 тарифа и то за бизнесклиенти, която е на 30/1.
Договор на друг ТП изтекъл август и съответно тогава автоматично преподписан може ли да се възползва от новите предложения?(това ,което искам е с по-висока месечна такса)
(beer)
(beer)
Ако няма ТО , 99% да ..
Аз съм на абонаментен план на Виваком и мога да твърдя че в рамките на безплатните минути таксуването ми е в такт 1/1 което ще рече че от 300 предоставени минути мога да направя 1800 обаждания по 10 секунди всяко а след изчерпване на безплатните минути ме таксуват в такт 30/1 ;) Затова питам дали и при другите оператори безплатните минути ги таксуват в такт 1/1? Когато си направя проверка на оставащите безплатни минути отговора от мрежата е 472:37 Пояснявам 472 са минутите а 37 секундите които ми остават да изговоря. Понеже споменах че имам 300 безплатни минути на месец, в момента са толкова защото неизговорените минути от предния месец ми са прехвърлени към настоящия месец ;)
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Вместо да ни намигаш, хайде, дай го този план да се абонираме и ние...
Този план се активира само от служители на Виваком а аз вече не съм им служител, но същото е с уникол-а таксуването на безплатните минути става в такт 1/1 и после 30/1 затова винаги съм предпочитал тази компания. Бях на тарифен план и на М-тел и съм плащал по 2,28 на минута с ДДС. В интерес на истината М-тел си е най-педалската компания, от стартирането им и до момента винаги гледат как да те прецакат, за съжаление в последствие Глобул почнаха да се учат на гадните им номерца от тях, че сега и Виваком продължава традицията им. Само в едно им правя евала на Виваком, предоставените им минути се изговарят реално, а не от 300 да изговориш едва 150. Всеки път когато се включи гласова поща и затвориш като ти вземе 1 минута от безплатните кажете ми колко са реално изговорените ви минути?