Въпрос за GoWeb Unlimited
Re: Въпрос за GoWeb Unlimited
[Quote][B]Аре стига с тоя Виваком[/B]. И Мтел имат [u]неограничени пакети[/u] [/Quote]
А бе пич,хората ти казват кое е добре ти се палиш.А ми стой си там като мазохист,а мтел имат в договора клауза с която могат да те резнат втори път.Това,че не са го направили не значи,че няма да го направят(no)
А бе пич,хората ти казват кое е добре ти се палиш.А ми стой си там като мазохист,а мтел имат в договора клауза с която могат да те резнат втори път.Това,че не са го направили не значи,че няма да го направят(no)
[Quote]А случайно да си чул ЕДИН човек да са го резнали втори път? НЕ.[/Quote]Май си отскоро във форума или влизаш нередовно. Има вече няколко човека само тук, които са се оплакали от шеметните 4 kB/s.
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Моля те покажи ми как някой се оплаква от МТЕЛ за 4к? Моля те. :)
Извинявай, имал си предвид М-Тел. Но извинението е формално - всички помним, че същата работа беше и с Глобул. В началото уж нямаше никой ограничен а после стана практика... Има ли вратичка, рано или късно ще бъде използвана.
Режат ти от скоростта, а не ти ограничават трафика. Ползваш по-бавен нет, но не плащаш 2.40 лв/MB.
Глобул си ме ограничават повторно, и то редовно никога не са ми пускали гювеч не знам как е в Мтел. Най доволен съм от нета на Вива, не мога даже да разбера, кога ми го намаляват.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Не знам какво правят точно Мтел, но мен ме ограничават на 256bkit след изчепрване на "бързите" мегабайти и никога не са ме ограничавали под тази скорост. Уточнявам, че по договор ограничението би следвало да е на 128 kbit. Едно от малкото действително положителни неща на Мтел към момента от моя гледна точка, защото усещам ограничената скорост единтвено при стриймване на клипове на по-висока резолюция или при теглене на приложения от Маркета.
За нормални сайтове почти няма разлика, което пък прави нета действително неограничено използваем в рамките на месеца.
Единствено уточнявам, че моя договор е от старите без клауза за "запазване на правото на повторно ограничение" :P
За нормални сайтове почти няма разлика, което пък прави нета действително неограничено използваем в рамките на месеца.
Единствено уточнявам, че моя договор е от старите без клауза за "запазване на правото на повторно ограничение" :P
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Аз от Вива се отказах вече, не че съм нещо недоволен напротив много бех доволен просто нямам нужда от още една карта и оставих Глобул, режат не режат няма значение просто минавам от догодина на най високия им уеб анд толк за 50 кинти и всичко свършва с един апарат в дънките, че ми писна вече с тея арсенали по мен!:D
По мои наблюдения Глобул не режат втори път абонатите на Web&Talk Super и Ultra. Имам познати на тези тарифи и никога не са били кълцани до 4kb.
Пак според мен втория лимит се прилага основно за ниските такси като Light и Start и допълнителните пакети на цена до 10 лв., където има повече тарикати, които искат за жълти стотинки да ползват терабайти нет месечно.
Това обаче си е мое мнение и може и просто моите познати да са имали късмет.
Пак според мен втория лимит се прилага основно за ниските такси като Light и Start и допълнителните пакети на цена до 10 лв., където има повече тарикати, които искат за жълти стотинки да ползват терабайти нет месечно.
Това обаче си е мое мнение и може и просто моите познати да са имали късмет.
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Явно твоите приятели са имали късмет, защото аз нямам.:SНо това, което написа В другата тема е идея незнаех, че мога да взема два апарата на една карта на Глобул, а аз имам две на мое име така, че трябва да стане.:)