Оплаквания от търговията в сайта!
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: Оплаквания от търговията в сайта!
Този колега с ник нейм "b2d" e НЕКОРЕКТЕН търговец.Взе от него Нокиа 6230,като ми каза,че телефона е без забележка и е ползван 1 месец от както е купен,със кутия,слушалки,гаранционна карта/изтекла/,всичко както си е.Да като пристигна всичко си беше така,само дето на телефона слушалката му "бъждеше" и телефона му липсваше едно болче,а другите бяха заоблени,което е в следствие на отваряне предполагам.Панела е перфектен като цяло,само стъклото над дисплея е доста одраскано като за 1 месец,но това мен не ме касае,важното е че телефона има дефект и е отварян,а тази информация ми бе спестена и сега като му званя на "колегата" и невдига,всеки може да се сети защо...
Ето я обявата http://www.mobilebulgaria.com/old/obiavi/0/826799/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC--nokia-6230
телефонът му е 0896669779 Имайте го в предвид,защото продава и други телефони.
Ето я обявата http://www.mobilebulgaria.com/old/obiavi/0/826799/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC--nokia-6230
телефонът му е 0896669779 Имайте го в предвид,защото продава и други телефони.
Как я вярваш тая работа?
Ако е нов модел, може да е на един месец, но такъв стар при всички положения ще е ползван доста по - дълго и от там цялата работа изглежда съмнителна.
Опция за предварителен преглед при доставката?
Ако е нов модел, може да е на един месец, но такъв стар при всички положения ще е ползван доста по - дълго и от там цялата работа изглежда съмнителна.
Опция за предварителен преглед при доставката?
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Ами човека каза,че го е взел 2005-а,ползвал го е 1 месец и си е купил друг и от тогава стои...Имаше тест при доставката-прегледах го външно включих го работи си перфекно и след като излязах от Еконта и проведох разговор - ДЪРВО.В крайна сметка немога да седна в Еконта и да проверявам всичко дословно,пък и пича казва телефона е изряден,затова за мен е измама.Искам да взема чисто нов такъв телефон защото ми е любимият модел - ретро телефон,но така като не ги произвеждат вече,прибегнах към 2-ра употреба и уж затова му беше по висока цената,защото е "перфектен" - уви !!!
Значи и аз мога да сменя панелите на моята Нокиа Н95,да кажа че съм го купил нов преди 3 години и този не е ползван и да ти го продам за добри пари :):D Gsm от 2003г неизползван..не се обиждай,но трябва да си мн наивен да повярваш.То хубаво има мн измамници,но и купивачите трябва да си отварят очите.
-
- Регистриран: 01 дек 2005, 16:21
Здравейте на всички във форума . ;)
Публикувам името на този клиент [B]Ивайло Савов - 0899126688 от Велико Търново[/B] , преди около 3 дни въпросният човечец направи поръчка за два телефона на стойност 585лв бройката , след кратък разговор и молба от негова страна за някаква отстъпка, ние намалихме цената на 570лв. тъй като поиска два апарата, той се съгласи на новата цена и пратката му бе изпратена. След като му се обадихме на другият ден да попитаме дали всичко е наред и дали има проблем с получаването , той си изключи телефона .
Днес вече 4ти ден след като го търсиме , той реши да ни прати смс в който ни пише , че цената е трябвало да бъде друга и отказва поръчката. !!!
Всички които предлагат апарати за продажба знаят какво следва от това , при цена от 1140 пратени по Еконт!?! :S
Така - имайте предвид , че ако въпросният "клиент" реши да прави "поръчка" и при други колеги , може би ще се окажете в нашето положение . :X
P.S. Не обичам да пиша подобни неща , но ме подразни наглоста на въпросният човечец!
------------------------------
И предлагам на колегите от Мобилебългария , нека пуснат и тема във форума за Некоректни купувачи , продавачите на телефони също имат права - надявам се !!!! ;)
Публикувам името на този клиент [B]Ивайло Савов - 0899126688 от Велико Търново[/B] , преди около 3 дни въпросният човечец направи поръчка за два телефона на стойност 585лв бройката , след кратък разговор и молба от негова страна за някаква отстъпка, ние намалихме цената на 570лв. тъй като поиска два апарата, той се съгласи на новата цена и пратката му бе изпратена. След като му се обадихме на другият ден да попитаме дали всичко е наред и дали има проблем с получаването , той си изключи телефона .
Днес вече 4ти ден след като го търсиме , той реши да ни прати смс в който ни пише , че цената е трябвало да бъде друга и отказва поръчката. !!!
Всички които предлагат апарати за продажба знаят какво следва от това , при цена от 1140 пратени по Еконт!?! :S
Така - имайте предвид , че ако въпросният "клиент" реши да прави "поръчка" и при други колеги , може би ще се окажете в нашето положение . :X
P.S. Не обичам да пиша подобни неща , но ме подразни наглоста на въпросният човечец!
------------------------------
И предлагам на колегите от Мобилебългария , нека пуснат и тема във форума за Некоректни купувачи , продавачите на телефони също имат права - надявам се !!!! ;)
Ето да се оплача. От 2 години не мога да пусна обява за продажба на телефон. При такъв опит системата ми казва че обявите били само за мобилни телефони.
-
- Регистриран: 20 дек 2011, 16:03
Имам следните две оплаквания от магазин МАРС:
1. Реалната цена, на телефона, който закупих от тях не отговаря на посочената в Mobilebulgaria.
2. Телефонът дойде без слушалки в пакета
1. Реалната цена, на телефона, който закупих от тях не отговаря на посочената в Mobilebulgaria.
2. Телефонът дойде без слушалки в пакета
Върни им го.
-
- Регистриран: 27 дек 2011, 00:47
здравейте
досега не съм си купувал тел. от сайта и за това искам да попитам всичко ок ли е и дали телефоните които се продават в mobile shop са си наред според цените за които са обявени
някои ако е купувал тел. ще съм му благодарен ако сподели.
поздрави..
:):):)
досега не съм си купувал тел. от сайта и за това искам да попитам всичко ок ли е и дали телефоните които се продават в mobile shop са си наред според цените за които са обявени
някои ако е купувал тел. ще съм му благодарен ако сподели.
поздрави..
:):):)
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Никой няма да ти каже нищо...Внимавай, пълно е с мошеници навсякъде и тук също. Продават телефони купувани от чужбина, разкодирани, често на по-високи от обявените тук цени...със съмнителна, ама съмнителна гаранция.