труден избор

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: труден избор

Мнение от Ванката » 23 дек 2011, 10:33

И аз съм тествал 4 имах на времето и 3гс за повече от месец:D подарих го на майка ми, ползвал съм предимно симбиан, отскоро андроид, за мен нема по удобна ос, която ползвам и защитавам. Извод за мен 3гс освен за гъзария на село за друго не става.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 23 дек 2011, 11:11

То и газарията е до време - навремето и нокиите бяха газария, а сега нокия-феновете будят предимно присмех (Нищо, че някои все още се мислят за газари).;)

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 23 дек 2011, 11:48

Ето ти някои неща, които НЕ можеш да направиш с иФон, ако ще да си скъсаш гъза...

1. Да си инсталираш друга клавиатура, която да се ползва по дефолт
2. Да си автоматизираш ежедневни задачки според множество критерии
3. Да си смениш Launcher-a и така да си направиш каквото си искаш с персонализацията
4. Да си сложиш widgets на екрана
5. Да си смениш батерията
6. Да си смениш картата с памет
7. Да си инсталираш приложения, докато си браузваш маркета през компютъра
8. Да си сложиш модифициран ROM
9. Да си ползваш телефона дистанционно през браузъра с всички функции
10. Да имаш Flash
11. Реална интеграция на приложенията с ОС, например за набиране, СМС-и, гласова поща и т.н.

Някой ще ми изброи ли неща, които ги има в иОС, а аз не мога да ги позлвам на Андроид, моля?

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 23 дек 2011, 12:59

[Quote]1. Да си инсталираш друга клавиатура, която да се ползва по дефолт
2. Да си автоматизираш ежедневни задачки според множество критерии
3. Да си смениш Launcher-a и така да си направиш каквото си искаш с персонализацията
4. Да си сложиш widgets на екрана[/Quote]
Може би тези четири точки са достатъчни да ме държат в орбитата на андроида.Бях казал на колегата,че след като е ползвал SGS, X10 ще ми изглежда постен:) Все пак айфона е по шаренко:D и ако е само за песнички,клипчета и браузване то 3GS :|
[Quote]11. Реална интеграция на приложенията с ОС, например за набиране, СМС-и, гласова поща и т.н.[/Quote]
Ти сериозно ли(woo) Много малко съм си играл с АйОС(два,три дни) и не съм се замислял за това.

mkpetrov

Мнение от mkpetrov » 23 дек 2011, 13:09

То така или иначе цените са им близки и вече Галакси също тук-там се намира за 300 - лично аз бих си търсил пак него, за тези пари няма какво по-добро да се вземе май.:)

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 23 дек 2011, 13:11

[Quote]Много малко съм си играл с АйОС[/Quote]

Е, извинявам се на онези, които използват античните си устройства, но съм използвал айОС от излизането си до днес, както и Андроид от версия 1,6 през всички до 4.0.3 и смятам, че зад моето твърдение, че с айОС се борави по-лесно и удобно, като дори успява да задовли всички всекиднвни и повечето спецефични в някои области нужди по-добре от Андроид, стои някакъв опит, бил той малък или е в сравнение с титаните във форума, които явно заявяват, че не са ползвали продултите.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 23 дек 2011, 13:59

Твърдиш, твърдиш и пак твърдиш.:D
Колегата, Кобрети ти показа неща, които не ми се иска пак да пренаписвам:D, които са си факти пред твоите твърдения и опит.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra

mkpetrov

Мнение от mkpetrov » 23 дек 2011, 14:28

Явно се очаква да повярваме и че по-лесно и удобно е да ползваш някаква смотана програмка да си прехвърляш файловете, вместо да го направиш диреткно.(whistle)
Може да е по-лесна и удобна iOS, ама за който не пипа абсолютно нищо и си ползва телефона както (И с каквото) е дошъл. Така обаче повечето пари за ябълка идват още по-неоправдани.;)

Българин
Регистриран: 05 дек 2011, 19:53

Мнение от Българин » 23 дек 2011, 14:40

Имаш два добре аргументирани отговора с плюсове и минуси на двата телефона.Определено обективно погледнато Х10 е по-добрия избор.Но ако за теб са важни и мислиш да послушаш съвети като "айфон е по готин защото е по-шаренко" то тогава взимай айфона,заслужаваш да притежаваш такъв телефон ;)
П.С.Сигурен съм,че "по-шаренко" не винаги е плюс за потребителите,дори на някой може точно шаренията във айфон да не им харесва.

bilkyyy
Регистриран: 13 ное 2010, 14:02

Мнение от bilkyyy » 23 дек 2011, 15:10

аз не ''плюя'' андроид просто до сега сам имал смартфони с андроид и симбиан иос сам нямал и незнам как се справя и за това реших да попитам колеги от форума:(

Отговори