[Youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zQZww_C6Zgg[/Youtube]
WP толкова ли е добър ? Няма равен ..хм
Winwows Phone - Най-добрия ?
Re: Winwows Phone - Най-добрия ?
Е, месиджинга им е на 1 място... Голям праз... Аз пък не искам СМС-ите, съобщенията от Скайп и от ФБ да са ми на 1 място...
То това да беше критерият. Като гледам едва наскоро излезе ъпдейт за автоматично превключване между 2Г и 3Г...
Май на този етап само с китайските реплики мофгат да се конкурират по функционалност. (whistle)
Май на този етап само с китайските реплики мофгат да се конкурират по функционалност. (whistle)
Как наскоро? От самото му пускане преди година и 3 месеца си има, поне при самсунг омниа. При htc-тата нямаше, но това си е по вина на производителя. :)
Като цяло ми е любопитно, какво ви липсва при уиндоус фоун, което го има при айфон и андроидите? Освен скайп :)
Като цяло ми е любопитно, какво ви липсва при уиндоус фоун, което го има при айфон и андроидите? Освен скайп :)
-
- Регистриран: 20 яну 2010, 02:07
Май и Скайп ще има съвсем скоро?!?
не знам какво и къде гледаш но аз съм с HTC Trophy от 8 месеца и никога не съм виждал проблем с обхвата. Ползвам си 3Г а като ходя някъде с Е или Г никога не съм губил обхват