Избор на телефон.
Re: Избор на телефон.
Аз ако разполагах с 500лв. + щях да си взема или SGS(не тоя китайския кой си показал) или Sony Ericsson Arc. :)
[Quote](не тоя китайския кой си показал) или Sony Ericsson Arc. [/Quote]
To този самсунег даже не е тел:D
Sony Ericsson Arc(yes)(yes)(yes)(yes) Потърси в борсата,ще намериш читав за около 500лв.
To този самсунег даже не е тел:D
Sony Ericsson Arc(yes)(yes)(yes)(yes) Потърси в борсата,ще намериш читав за около 500лв.
С хардуерна клавиатура няма по-добър от SE PRO,не и за тея пари.Предложенията бяха в случай,че имаш 500лв и искаш да е с хардуерна клавиатура(видях,че имаше телефон с такава измежду тези,които си си избрал),която може да е мн полезна в случай,че пишеш често.За малко над 400лв по-точно 430лв SE NEO V http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2334/sony-ericsson-xperia-neo-v
П.С.Този Самсунг Галакси С Wi-FI 5.0 преди време го разглеждах като вариант за нов тел..докато не видях,че всъщност има всичко..без възможност за разговори :D сега си спомних за него и си мисля какъв ли му беше минуса..помислих,че е бил само камерата,но сега разбрах защо е бил отхвърлен : ))
П.С.Този Самсунг Галакси С Wi-FI 5.0 преди време го разглеждах като вариант за нов тел..докато не видях,че всъщност има всичко..без възможност за разговори :D сега си спомних за него и си мисля какъв ли му беше минуса..помислих,че е бил само камерата,но сега разбрах защо е бил отхвърлен : ))