Контакти за връзка с Vivacom?
Контакти за връзка с Vivacom?
Първо да уточня, че темата ми по никакъв начин не е свързана с текущите технически проблеми на оператора.
Търся начин да се свържа със служител/и на Вива относно проблем, които имам с тях. 123 е безполезен в случая, твитер и фб също.
Благодаря предварително за съдействието.
Търся начин да се свържа със служител/и на Вива относно проблем, които имам с тях. 123 е безполезен в случая, твитер и фб също.
Благодаря предварително за съдействието.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Re: Контакти за връзка с Vivacom?
Взимаш пощенска марка и плик - пускаш писмото в близката пощенска станция и се молиш да не се загуби по пътя. След 90 дни ще имаш отговор, че проблемът не е в тях (yes)
Ще трябва да те разочаровам. В крайна сметка всичко допира до 123 и отдел "Жалби" в интернет. Законспирирали са се като Джеймс Бонд в Москва.
п.с. Сега се сетих, че съм кореспондирал с тях и по пощата. Препоръчано писмо с обратна разписка - така обратната разписка има тежест на входящ номер.
п.с. Сега се сетих, че съм кореспондирал с тях и по пощата. Препоръчано писмо с обратна разписка - така обратната разписка има тежест на входящ номер.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Към момента 06.02.2012г. 20:40часа отделни абонати продалжават да изпитват затруднения с използването на дом. телефон и интернет от Виваком!
Линиите 123 и 0800100 прекъсват и не можеш да съобщиш за проблем!
Линиите 123 и 0800100 прекъсват и не можеш да съобщиш за проблем!
При толкова служители и фенове на Вива във форума не мога да повярвам, че никой не знае алтернативен начин за свързване с тях.
2012 година дори и Вива би трябвало да използват e-mail.
2012 година дори и Вива би трябвало да използват e-mail.
-
- Регистриран: 06 фев 2010, 22:33
Използват, да. Писал съм си с тях 3-4 пъти през онлайн формата от сайта им. Получавам потвърдителен е-мейл, и отговор в определения срок.
Друг е въпроса, дали отговора им ти върши работа.
http://www.vivacom.bg/bg/residential/help_and_advice/contact_us
www.vivacom.bg/bg/residential/help_and_advice/contact_us
.
Друг е въпроса, дали отговора им ти върши работа.
http://www.vivacom.bg/bg/residential/help_and_advice/contact_us
www.vivacom.bg/bg/residential/help_and_advice/contact_us
.
Знам я формата в сайта им, мерси все пак :)
Обаче ако искам да съм акуратен на втора точка от формата трябва да маркирам едновременно три от възможните 5 отговора, което е невъзможно. Желанието ми да съм акуратен е породено от прогреса, който постигнах след няколко разговора с служителите им на 123, а този прогрес е равен на нула.
Обаче ако искам да съм акуратен на втора точка от формата трябва да маркирам едновременно три от възможните 5 отговора, което е невъзможно. Желанието ми да съм акуратен е породено от прогреса, който постигнах след няколко разговора с служителите им на 123, а този прогрес е равен на нула.
e-mail от който получаваш отговор който не те удовлетворява в повечето случаи без опция за отговор от твоя страна и с който по никакъв начин не ти се решава проблема още повече за дълъг период от време!