Vivacom Call-Yo
Re: Vivacom Call-Yo
От написаното става ясно, че когато си купиш картата в нея ще има заредени 10 лв. и разговорите към всички ще са 0,11 лв. Но дали за да се ползва тази цена по натам трябва всеки месец да се презарежда не става ясно. Ако не е така то офертата ще е супер!
[Quote]Но дали за да се ползва тази цена по натам...[/Quote]
И аз това се чудя,но докато не изкарат картата със звездното небе ще тънем в мъгла:D:D
И аз това се чудя,но докато не изкарат картата със звездното небе ще тънем в мъгла:D:D
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
Ако трябва да се зарежда ежемесечно, въобще няма да конкурира БОБа.
Твърде хубаво за да е истина. Ако това е така, веднага си вземам такава и на боба няма да му се отвори парашута посмъртно.
-
Ако това се окаже истинска конкуренция, боба ще го направят със сланинка демек австрийски. :)
Пропускате, че обикновено тарифите на предплатените са бонусни и важат по 1 месец от последното презареждане.;)
Така че и да е вярно това, най-вероятно и тук да е така.
Така че и да е вярно това, най-вероятно и тук да е така.
На тези тарифи, чиито бонуси важат само месец след презареждането, само името им е "предплатени"
-
Време е да има раздвижване и при предплатените. От друга страна така биха се обезсмислили много абонаментни. Абе щом боба-а го направиха, защо да не го направят и ВИВА?
Това са 99.9% от всички предплатени тарифи. И тук ще е така. То за това идеята е човек да е на сметка, а не на ваучер.
-
Така измислена тази тарифа цели конкуренция на боб-а, така че колкото и голям песимист да съм залагам, че няма да има задължително ежемесечно зареждане. Боб-а само се води договор, иначе си е чиста предплатена услуга.