Facebook СПРЯ :)
Re: Facebook СПРЯ :)
Знам това, но имаше и друга причина - беше ми писнало от самия facebook като цяло.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Знам това, но имаше и друга причина - беше ми писнало от самия facebook като цяло.
[/Quote] Бас ловя, че си женен и си над 35?
[/Quote] Бас ловя, че си женен и си над 35?
[Quote]Бас ловя, че си женен и си над 35? [/Quote]
...важното е, че не сигуби времто в тези абсолютно безмислени, промиващи мозъка социални мрежи.
...важното е, че не сигуби времто в тези абсолютно безмислени, промиващи мозъка социални мрежи.
Аз пак ще кажа, че си зависи от човека. И World of Warcraft обвиняват(ха), че е пристрастяваща, но мен и още немалко хора не ни зариби. Всичко опира до човека, неговата психика (силна/слаба) и тъ нъ....
S9+
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Как се спира спама да не идва в пощата ми? Я сподели кои са тези 2 клика че и мен ме трови тоя спам
горе дясно стрелкичката - Настройки на профила - Известия :: тук избираш какво да идва.
S9+
И двамата си знаете кои сте. Почистих с метлата. Ако не искате дългосрочна почивка от форума ще престанете [u][B]веднага[/B][/u] с личните нападки и обиди из темите - никой не е длъжен да ви чете простотията. Благодаря предварително, че ще спазите [B]..заповедта.[/B]
Постарайте се да няма второ предупреждение. Ще ви е последното. Нищо лично.
Постарайте се да няма второ предупреждение. Ще ви е последното. Нищо лично.