подвеждаща промоция Мtel - HBO

avpp
Регистриран: 28 фев 2008, 22:40

подвеждаща промоция Мtel - HBO

Мнение от avpp » 10 мар 2012, 12:35

Отидох в магазин на Мтел за да се абонирам за новите им допълнителни пакети за телевизия HBO, и след като чаках да ми дойде реда само 15 минути , ми обясниха че не може без да подпиша нов договор за 1 или 2 години. В същото време в сайта им изрично е посочено:
"[i]Заявяването се осъществява с подписване на допълнително безсрочно споразумение към договора за услугата Цифрова телевизия, необвързано със срока на последния.[/i]"
Договора ми бил стар, и за да се абонирам за HBO трябвало да подпиша нов основен договор за 1 или 2 години. Защо да е стар след като е сключен преди 14 месеца и до изтичането му остават още 10 ?
Това значи че на повечето им клиенти договорите ще се окажат стари и ще ги карат да подписват нови , което естетвено удължава срока им.
Защо ли не са го написали в сайта си ? Очевидно смятат повечето си клиенти за глупаци, и че след като са отишли в магазина и са чакали на опашката, няма да се откажат като ги изненадат с нов и удължен договор.
За мен това е обидно, и тъй като и друг път са ми прилагали дребнавите си хитринки, мисля постепенно да прекратя всичките договори с Мтел.

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Re: подвеждаща промоция Мtel - HBO

Мнение от Пинокио » 10 мар 2012, 12:46

Тези са невероятно нагли. Какви договри за HBO пакета. Това е платен канал, плащаш и гледаш. Това е най-крадливата фирма на всички времена, няма комунизъм, няма социализъм, няма демократизъм. Булсатком имаха промоция плати три месеца гледай пет. За един месец HBO пакета ми идва 4.20 лв. на месец.

Пиши оплакване до централата на HBO, по този начин Мтел възпрепятства достигането на пакета до крайния клиент.

sensation
Регистриран: 09 фев 2012, 19:55

Re: подвеждаща промоция Мtel - HBO

Мнение от sensation » 15 мар 2012, 00:18

Дрън, дрън та пляс, отиваш, избираш - активираш. Ако някой започне да философства - искай да говориш със зам. управител. Промоцията важи САМО за абонати които ползват услугата цифрова ТВ от МТел - когато и нет и ТВ ти се доставят от Мегалан или Спектърнет, а не през Куарто.
А на пинокио - бате, като си кисел, вземи си пии лекарствата.

Отговори