Call-yo, или Кольо в реклама на Вива
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
Re: Call-yo, или Кольо в реклама на Вива
Рекламата е направена доста брутално и необективно. Освен това определено е сравнителна. Но пък показва колко дълбоко е бръкнал Боб във бетекарския ан!@#$. Има и моменти на жива измама. Говоря с частта за прекратяването на договора и "аз нямам договор" Нека да има конкуренция. Не е лошо. По- се радвам спрямо преди 10 години когато избор нямаше.
[Quote]ма все пак едно е 1.80 лв на MB(Кольо), а друго -0,49 лв на MB(Боб)[/Quote]Как съм пропуснал такова предимство?!
[B]SwollenMembers[/B]:
[Quote]Предложенията на Виваком (Call-Yo) и М-тел (Bob) на практика не позволяват ползването на мобилен интернет[/Quote]Така е, но и не ти трябва - и двете оферти са за втора карта или за наистина финансово слаби хора.
[B]Nikotin666[/B]:
[Quote]Рекламата е направена доста брутално и необективно.[/Quote]Според мен е съвсем обективна, в края на клипа се посочват всички основни моменти без "пропуски" (зареждаш всеки месец 10 лв.). И какво за "частта за прекратяването на договора и "аз нямам договор""? Всичко е точно така.
[B]SwollenMembers[/B]:
[Quote]Предложенията на Виваком (Call-Yo) и М-тел (Bob) на практика не позволяват ползването на мобилен интернет[/Quote]Така е, но и не ти трябва - и двете оферти са за втора карта или за наистина финансово слаби хора.
[B]Nikotin666[/B]:
[Quote]Рекламата е направена доста брутално и необективно.[/Quote]Според мен е съвсем обективна, в края на клипа се посочват всички основни моменти без "пропуски" (зареждаш всеки месец 10 лв.). И какво за "частта за прекратяването на договора и "аз нямам договор""? Всичко е точно така.
Обективна ама не точно, защото на боб са посочени само недостатъците. Мистър БОБ как така не се сети да каже, че не е необходимо да зарежда минимум 10 лв. за да говори на изгодни цени? ;) Сигурно заради ограничението на продължителността не са могли да вместят и това?
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=u6MhG-1n_98#t=23s[/Youtube]
"[i]С Кольо от Виваком [B]зареждаш 10 лв. всеки месец[/B] и говориш за 11 ст. на минута...[/i]"
Казано е съвсем ясно.
"[i]С Кольо от Виваком [B]зареждаш 10 лв. всеки месец[/B] и говориш за 11 ст. на минута...[/i]"
Казано е съвсем ясно.
[Quote][Quote]ма все пак едно е 1.80 лв на MB(Кольо), а друго -0,49 лв на MB(Боб)[/Quote]Как съм пропуснал такова предимство?![/Quote]
и аз това се питам;)
ако някой има само един телефон (не иска повече телефони) - БОБ или Кольо
и му се налага периодично да провери нещо в интернет (примерно с Опера мини),
сметката ще му е съвсем различна с двете тарифи
Все пак тези тарифи не са за хора ,които по цял ден гледат ютуб или фейсбук
и аз това се питам;)
ако някой има само един телефон (не иска повече телефони) - БОБ или Кольо
и му се налага периодично да провери нещо в интернет (примерно с Опера мини),
сметката ще му е съвсем различна с двете тарифи
Все пак тези тарифи не са за хора ,които по цял ден гледат ютуб или фейсбук
Нямах предвид, че не са посочили това: [B]С Кольо от Виваком [B]зареждаш 10 лв. всеки месец[/B] и говориш за 11 ст. на минута...[/B] а че са пропуснали да кажат, че това условие не е необходимо при БОБ. Понеже рекламата е явно сравнение между БОБ и Кольо според мен не е съвсем обективна понеже на БОБ не се посочват [B]всички[/B] предимства. Прави се директно сравнение само там където Кольо превъзхожда БОБ. Всъщност не е и задължително една реклама да е абсолютно обективна, важно е да не подава грешна информация и при тази е така.
Терминът "реклама" сам по себе си значи изтъкване и раздуване на плюсовете и неглижиране на минусите. Нека М-Тел направят такава и всичко ще си дойде на място.
Подозирам обаче, че освен липсата на минимална вноска няма да имат какво да посочат, за да стигнат бройката (4 точки) на Вива. Освен ако наистина включат цената на мегабайт и международните разговори... Което би било малко смешно, тъй като и двете оферти не стават за това и "предимствата" дефакто ще бъдат "по-малкото зло" ;)
Подозирам обаче, че освен липсата на минимална вноска няма да имат какво да посочат, за да стигнат бройката (4 точки) на Вива. Освен ако наистина включат цената на мегабайт и международните разговори... Което би било малко смешно, тъй като и двете оферти не стават за това и "предимствата" дефакто ще бъдат "по-малкото зло" ;)
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
[Quote]Подозирам обаче, че освен липсата на минимална вноска няма да имат какво да посочат, за да стигнат бройката (4 точки) на Вива.[/Quote]
Няма нужда да изтъкват 4 точки. Четири точки са нужни на Call-Yo за да подведат някой и друг, който е слаб в главата. За bob e достатъчно споменаването на е едно единствено – говориш на цената без условия и абонамент! Всичко останало е без съществено значение...
Няма нужда да изтъкват 4 точки. Четири точки са нужни на Call-Yo за да подведат някой и друг, който е слаб в главата. За bob e достатъчно споменаването на е едно единствено – говориш на цената без условия и абонамент! Всичко останало е без съществено значение...
Тактиката, която използва Виваком е на нивото на махленските отношения между хората - гледаме да се оплюем, да направим да другия мръсно и да все да се изкараме много по-добри, а си знаем кирливите ризи. Виждал ли си нещо подобно в реклама на М-Тел и смяташ ли, че някога ще паднат на това ниво?
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]За bob e достатъчно споменаването на е едно единствено – говориш на цената без условия и абонамент! Всичко останало е без съществено значение...[/Quote]
Да, също така не е зле да се каже, че в Австрия в мрежата на BOB при същите условия говориш на 3 пъти по-ниски цени. Не мога да разбера какво им се кефите на хората, които ви ограбват (no)
Да, също така не е зле да се каже, че в Австрия в мрежата на BOB при същите условия говориш на 3 пъти по-ниски цени. Не мога да разбера какво им се кефите на хората, които ви ограбват (no)