Вива тотално го удариха перз просото
Re: Вива тотално го удариха перз просото
За всеки случай провери това,което ти казва sabin zaimov,защото виваком искат да разкарат клиентите си от злато-то.Преди да мина на мегакола се съдраха да ме офертират за уникол.Просто не им е изгодно да въртиш до 3-та група и то на 30 сек.първоначално таксуване,че и с прехвърляне на минутите.Опитай да ги офертираш да минеш на мегакол от 30 лева с 400 мин.Мисля,че ще ти стигнат.
Странно, аз имам други преки наблюдения.
Да, ще пробвам за всеки случай... ама след 4-5 месеца като ми изтече 50% отстъпка от таксата :) Или ако минутите ми не стигнат...
-
- Регистриран: 22 мар 2012, 13:08
От Злато , можеш да минеш на всеки Мегакол. Който ти разправя друго са глупости.
Ами, точно говорих с 123 и ми казаха, че понеже съм с договор на Злато 40 лв, мога да мина само на Мегакол 100 лв... Ако знаеш друго, казвай как да стане...
Иначе един Уникол ми го прехвърлиха без проблеми на Мегакол за същата такса 10 лв, но явно не може да се мине на по-малка такса...
На мен не ми е за 10-те лв, а за повечето минути в Мегакола
Иначе един Уникол ми го прехвърлиха без проблеми на Мегакол за същата такса 10 лв, но явно не може да се мине на по-малка такса...
На мен не ми е за 10-те лв, а за повечето минути в Мегакола
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Като се обаждаш на оператор на Виваком го накарай да си провери матрицата за прминаване от план в план, или посети Виваком център, ако им кажеш, че ще си качиш Дейта пакет на абонамент например ще се изтрепят да ти свършат работа :D.
Златен си, Сабине! Имаш бира от мен!!!
Е кажи стана ли номера? Да знаят и други ако им се наложи.Че като знам при всички оператори как много не си знаят процедурите и хората страдат.
Стана! Явно трябва да се кажат магическите думички с матрицата :D
А, и да добавя - оказа се, че стария пакет от 300 СМСа до всички оператори за 3 лв/месец, НЕ Е СЪВМЕСТИМ с новите планове и трябва да ми го премахнат при преминаване към Мегакол...
Бахмааму, какво общо имат СМС-ите с разговорите, че чак са НЕСЪВМЕСТИМИ :D
Както и да е, качих си BG SMS Sender и сме готови... само трябва една глобулска предплатена да взема, за да мога да пращам и там...
Бахмааму, какво общо имат СМС-ите с разговорите, че чак са НЕСЪВМЕСТИМИ :D
Както и да е, качих си BG SMS Sender и сме готови... само трябва една глобулска предплатена да взема, за да мога да пращам и там...