Новите оферти на Мтел за мобилен интернет гледам и не вярваям......
Re: Новите оферти на Мтел за мобилен интернет гледам и не вярваям.....
В Холандия се опитаха КООПераторите да забранят Skype, Viber и т.н. В крайна сметка стигнаха до конституционен съд и им забраниха да налагат такива ограничения. Така че в Швеция най-вероятно също ще падне това ограничение.
От друга страна в последно време аз поне Viber го ползвам само в роуминг. За БГ си имам доволно минути и не ми трябва.
От друга страна в последно време аз поне Viber го ползвам само в роуминг. За БГ си имам доволно минути и не ми трябва.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Някои хора,които не разбират как се "стопля водата" правят спам (whistle) Няма нищо по-тъпо от това да обясняваш нещо с което не си на ясно,на някой който е много по-наясно от теб (не от теб лично ,а примерно някой си там)(whistle)
А бре вие със Sage здраво задълбахте в глупости:D Знаеш ли колко го е.е потребителя клетки-метки,3G-2G и всякакви други научни простотии.Ментел като се биеха в гърдите,че имат супер-дупер моб. нет накрая го подадоха на потребителя в задния USB вход(no)(no)(no) пълни измекяри(no)(no)
Все още не са всички. Ако толкова искате 128 kbps, бързо към форума на bg-mamma.com но само с договор за 12 или 24 месеца. Който разбрал- разбрал. (beer)
-
Тука се сетих за един много подходящ израз.Пожелавам успех на невежите потребители в ""оправянето" на дявола във въздуха" :) И не само за мобилния нет,човек като си мисли че чул там нещо от съседа,ама много не го разбрал...... какво да обяснявам :)(coffee)
Да ти кажа аз така и не разбрах в какви глупости ме задълба Ковалски. Мина през 802.11n и 54 Mbps (??), после през някакви мазета топлеше вода...
Ти си написал същото, което и аз - мисля, че няма какво да коментираме повече в изчерпана тема.
Ти си написал същото, което и аз - мисля, че няма какво да коментираме повече в изчерпана тема.
-
Темата се изчерпа да.Исках да кажа че не можеш при слаб сигнал да достигнеш висока скорост на 3г-то и не само на него,затова дадох пример с wifi.А това да пробвате да вдигнете 54 мегабита беше друго,но пробвайте го и него (whistle)
Как може човек да пише без дори да си е направил труда да провери преди това??
Стандартните цени на USB до 8Mbps и НЕОГРАНИЧЕН трафик без сваляне на скорости след незнам колко мегабайти е 20лв С ВКЛЮЧЕНО УСТРОЙСТВО! Аз средно месечно правя между 15 и 21 GB през Макс Телеком мобилен интернет. Да не говорим, че постоянно има промоции и цените са по-ниски от това, но най-добре иди и се запознай преди да пишеш наизуст - www.maxtelecom.bg. (beer)
Стандартните цени на USB до 8Mbps и НЕОГРАНИЧЕН трафик без сваляне на скорости след незнам колко мегабайти е 20лв С ВКЛЮЧЕНО УСТРОЙСТВО! Аз средно месечно правя между 15 и 21 GB през Макс Телеком мобилен интернет. Да не говорим, че постоянно има промоции и цените са по-ниски от това, но най-добре иди и се запознай преди да пишеш наизуст - www.maxtelecom.bg. (beer)
Хайде пак, този път тук - http://www.maxtelecom.bg/bg/coverage.html.
Да, не е пълно, но там, където е оранжево е истински броудбенд. Мобилен дето някои други в момента почнаха само да тестват и да се тупкат по гърсите по телевизията, че тестват и щели да го пуснат след 2??? години.
Хората се стараят, а вие ги плюете. Хем искате неограничен интернет, хем като някой се мъчи да го осигури в България, същите хора почват да го оплюват. Е защо така бе джанъм?
Да, не е пълно, но там, където е оранжево е истински броудбенд. Мобилен дето някои други в момента почнаха само да тестват и да се тупкат по гърсите по телевизията, че тестват и щели да го пуснат след 2??? години.
Хората се стараят, а вие ги плюете. Хем искате неограничен интернет, хем като някой се мъчи да го осигури в България, същите хора почват да го оплюват. Е защо така бе джанъм?
http://www.maxtelecom.bg/bg/coverage.html
Виж колко е в големите градове и колко не. Виж и колко населени места около въпросните градове имат покритие, където има само GPRS/EDGE.
Кажи ми малък град/село, където ти е трябвало 3G и да си имал? Също от известно време wifi без парола стават все по-малко... Мтел имаха един проект за Wifi hotspot ама доколкото чух са се отказали да го правят...
Виж колко е в големите градове и колко не. Виж и колко населени места около въпросните градове имат покритие, където има само GPRS/EDGE.
Кажи ми малък град/село, където ти е трябвало 3G и да си имал? Също от известно време wifi без парола стават все по-малко... Мтел имаха един проект за Wifi hotspot ама доколкото чух са се отказали да го правят...