Новите оферти на Мтел за мобилен интернет гледам и не вярваям......
Re: Новите оферти на Мтел за мобилен интернет гледам и не вярваям.....
[Quote]Кажи ми малък град/село, където ти е трябвало 3G и да си имал?[/Quote]
Абланица Ловешко:P и стига си бутал тоз макстеле ли е кон ли е (angry) Аз ползвам моб. нет когато пътувам или се намирам в малко селище,река,язовир;) тоз твоя телеКОН си го заври в ..... :D
Абланица Ловешко:P и стига си бутал тоз макстеле ли е кон ли е (angry) Аз ползвам моб. нет когато пътувам или се намирам в малко селище,река,язовир;) тоз твоя телеКОН си го заври в ..... :D
Ами ползвай си бе, някой пречи ли ти? Много си фрустриран нещо или не те кефи някой да говори за алтернатива на монопола. За Абланица само да ми кажеш за Виваком ли става дума или друг оператор? Щото по магистрала Хемус има 3G на Виваком със скорост на EDGE. Просто върха.
[Quote] или не те кефи някой да говори за алтернатива на монопола.[/Quote](woo)(woo)(woo)(woo)
Решило магарето да се върже на коневръза:D:D:D:D
[Quote]Щото по магистрала Хемус има 3G на Виваком със скорост на EDGE. Просто върха.[/Quote]
Върха,не върха ама го има.И я се разкарай от темата защото тя е за моб. нет а не за таз измишльотина(поне на етапа в който се намира)
Като си толзкова отворен ще ти кажа,че изобщо телеконя ти не става за сериозна работа.Фирмата ни ползва сат. нет от един доставчик и имаме нет на целия Балкански полуостров,че и доста в средна Европа;) пък ти ходи се гъзари с твоя теллекон
[Quote]Много си фрустриран[/Quote](woo)(woo)(woo)
Отворко,изобщо не изпитвам агресия и т. н. просто ми писна от такива скрити рекламни агенти дето се бутат навсякъде.Пак ти казвам макстелеком са на етап гъзария за доста пари
Решило магарето да се върже на коневръза:D:D:D:D
[Quote]Щото по магистрала Хемус има 3G на Виваком със скорост на EDGE. Просто върха.[/Quote]
Върха,не върха ама го има.И я се разкарай от темата защото тя е за моб. нет а не за таз измишльотина(поне на етапа в който се намира)
Като си толзкова отворен ще ти кажа,че изобщо телеконя ти не става за сериозна работа.Фирмата ни ползва сат. нет от един доставчик и имаме нет на целия Балкански полуостров,че и доста в средна Европа;) пък ти ходи се гъзари с твоя теллекон
[Quote]Много си фрустриран[/Quote](woo)(woo)(woo)
Отворко,изобщо не изпитвам агресия и т. н. просто ми писна от такива скрити рекламни агенти дето се бутат навсякъде.Пак ти казвам макстелеком са на етап гъзария за доста пари
[Quote]Щото по магистрала Хемус има 3G на Виваком със скорост на EDGE. Просто върха. [/Quote]Тука вече излъга...
Абе бай х.й много ти разбира на теб главата от тия работи като гледам ама пак пишеш на изуст само, за да си начешеш крастата. Ходи го пробвай поне преди да ми пишеш тук врели-некипели за сателитният ти интернет в темата за мобилен интернет.
Мен пък ми писна да гледам разни служители на оператори и гравитиращи около тях фирми да обясняват как светът е прекрасен и дори трябва да се плащат два пъти повече пари защото на телефона ми изписва 3G, а на практика получавам едно голямо нищо.
Ай сиктир.
Мен пък ми писна да гледам разни служители на оператори и гравитиращи около тях фирми да обясняват как светът е прекрасен и дори трябва да се плащат два пъти повече пари защото на телефона ми изписва 3G, а на практика получавам едно голямо нищо.
Ай сиктир.
Ами не знам какво съм излъгал според теб. Наложи ми се да ползвам нет, спрях на ОМВ преди Ябланица и през Вивакомската ми карта като почна да се влачи и се отказах. Пробвах през WiFi дето пак Виваком го предоставят и беше по-зле. Сега си спирам картата с тях, щото няма смисъл.
Иначе е факт, че имат най-голямо 3G покритие и че са по-бързи от "най-бързата 3G мрежа", но явно, че преносът им е силно ограничен извън големите градове и се влачи...
Иначе е факт, че имат най-голямо 3G покритие и че са по-бързи от "най-бързата 3G мрежа", но явно, че преносът им е силно ограничен извън големите градове и се влачи...
А бе бай г.з:D май ти си [Quote]Много си фрустриран[/Quote] или използваш термини без да знаеш какво са(angry)
[Quote]Ходи го пробвай поне преди да ми пишеш тук врели-некипели[/Quote]
Ами представи си съм го пробвал и даже един камион техника преди година докараха там "великия вип" оператор и нищо(angry) Тогава почнах да ползвам вива и о чудо имаше си 3G и нета си вървеше.Само не почвай за разни скорости обеми и други глупости.На мен ми трябва за работа(е и като отида за риба на реката да си прочета пощата и вестниците)
[Quote]за сателитният ти интернет в темата за мобилен интернет.[/Quote]
Пиша защото и твоя макстелеКОН е също толкова екзотичен и по малко използваем и изобщо не се вмества в графата мобилен нет;)
[Quote]Мен пък ми писна да гледам разни служители на оператори....[/Quote]
Ами ти си или служител на макс или набутан клиент с договор на който му се иска и на другите да им е гадно:D:D
Пак ти казвам спри да пишеш в темата за моб. нет с твоя ни кон ни магаре.Не се вписва никъде,поне на този етап където картата на покритие е като "тука има-тука няма":P
[Quote]Ходи го пробвай поне преди да ми пишеш тук врели-некипели[/Quote]
Ами представи си съм го пробвал и даже един камион техника преди година докараха там "великия вип" оператор и нищо(angry) Тогава почнах да ползвам вива и о чудо имаше си 3G и нета си вървеше.Само не почвай за разни скорости обеми и други глупости.На мен ми трябва за работа(е и като отида за риба на реката да си прочета пощата и вестниците)
[Quote]за сателитният ти интернет в темата за мобилен интернет.[/Quote]
Пиша защото и твоя макстелеКОН е също толкова екзотичен и по малко използваем и изобщо не се вмества в графата мобилен нет;)
[Quote]Мен пък ми писна да гледам разни служители на оператори....[/Quote]
Ами ти си или служител на макс или набутан клиент с договор на който му се иска и на другите да им е гадно:D:D
Пак ти казвам спри да пишеш в темата за моб. нет с твоя ни кон ни магаре.Не се вписва никъде,поне на този етап където картата на покритие е като "тука има-тука няма":P
Така де и аз това ти казвам - сам си го каза - пишеш без да си чел/пробвал, а на някакви спомени от преди година и нещо. Ако изобщо някога си.
А дали не си работил някога за Мтел и след това за Виваком, а сега около Виваком - не знам.
Не ми се занимава повече с твоите битовизми. End of story.
А дали не си работил някога за Мтел и след това за Виваком, а сега около Виваком - не знам.
Не ми се занимава повече с твоите битовизми. End of story.
Вярно е, че като съм правил тестове на път скоростта винаги е била между 1,5 - 3 Mbps, за разлика от града, където стигам 6 Mbps, но да е чак като EDGE...
Е, ако имаш 1-2 деления обхват - нищо чудно да падне и до толкова.
Е, ако имаш 1-2 деления обхват - нищо чудно да падне и до толкова.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Много интересно
[Quote]Щото по магистрала Хемус има 3G на Виваком със скорост на EDGE[/Quote]
Що да не би Макстелекома да пуска по бърз нет там ;) Това сигурно е нещо ново :D
[Quote]Щото по магистрала Хемус има 3G на Виваком със скорост на EDGE[/Quote]
Що да не би Макстелекома да пуска по бърз нет там ;) Това сигурно е нещо ново :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport