проблем с интернета на Глобул
проблем с интернета на Глобул
от днес при изчерпване на МВ на висока скорост SMS ме известява да презаредя пакет турбо или да остана на по-ниска скорост,но ,уви ,интернет изобщо не тръгва на никаква скорост,това при абонаментна програма с ,,неограничен интернет,,
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: проблем с интернета на Глобул
Ми превишил си разумното потребление, явно на теб се гледа като на брашнян чувал който трябва да бъде изупван редовно и по много.:D
Е това е карък
не,в магазин на Германос ми обясниха,че и други са се оплакали от същото,било вирус ли ,грешка ли в самата система покрай турбо пакетите ,като съм надвишила лимита,поне минимална скорост както друг път...интернета изчезна след получаване на SMS от оператора
-
- Регистриран: 07 фев 2010, 19:54
turbo.lp.globul.bg
там натискаш продължи на ниска скорост, ако не се полуцхи пробвай няколко пъти.
Изпробвано!
Глобул... от други думи няма смисъл :)
там натискаш продължи на ниска скорост, ако не се полуцхи пробвай няколко пъти.
Изпробвано!
Глобул... от други думи няма смисъл :)
благодаря,ще пробвам веднага
КарАмела, от Глобул нет не чакай. Виж, с надписана сметка може да те зарадват :)
[Quote]не,в магазин на Германос ми обясниха,че и други са се оплакали от същото,било вирус ли ,грешка ли в самата система покрай турбо пакетите ,като съм надвишила лимита,поне минимална скорост както друг път...интернета изчезна след получаване на SMS от оператора[/Quote]
Еми, явно СМСът от оператора се явява "вирусът", който ти е спрял нета :D
Еми, явно СМСът от оператора се явява "вирусът", който ти е спрял нета :D
Аз проблеми с Глобул съм нямал, освен вербални с Германос.
Виж при любимия ти оператор мтел, въпреки доброто обслужване, се срещат странности.
Виж при любимия ти оператор мтел, въпреки доброто обслужване, се срещат странности.
Да, да, познато ми е това... И аз бях в зоната "проблеми не съм имал с Глобул"... Просто почакай... Те удрят веднъж, но на място :D
Не знам защо реши, че Мтел ми е любим оператор, при положение че за лична карта от 2 години и поне за 2 години напред ще ползвам Вива...
Не знам защо реши, че Мтел ми е любим оператор, при положение че за лична карта от 2 години и поне за 2 години напред ще ползвам Вива...