Срещу измамите в борсата !!!!!!!

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Re: Срещу измамите в борсата !!!!!!!

Мнение от Crazy Heart » 06 апр 2012, 09:05

[Quote]Добре бе пич, аз като съм продал толкова много телефони през борсата имам ТРИ коментара и трите са безсмислени(не само отрицателния) Българска черта е да говори(пише) само за лошото(пример пресата) Имал съм случеи на много доволни клиенти които и са потретвали покупки ама един не е писал
[/Quote] Това коментарче ще ти го напомня в едни други теми хахах Хората НЕ пишат за доброто, само за лошото :d това е BG реалността :)

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 06 апр 2012, 09:16

Ebay системата не е лоша, продавачът също трябва да напише коментар за купувача. Така купувачът ще се замисли дали да оставя необоснован негативен коментар. Утре може да са си разменили местата. Но е хубаво, също както и в ибей, продавачът да не може да дава негативна оценка и да има някакви защити при плащането, примерно пейпал да е опция. Варианти много, само желание да има. :)

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 06 апр 2012, 09:31

За съжаление и коментарите обикновено са пълен булшит и нямат нищо общо с търговеца - масово се слагат положителни оценки и се задават въпроси от типа "Телефонът още ли се продава".:S

Jul 72
Регистриран: 29 дек 2004, 11:53

Мнение от Jul 72 » 06 апр 2012, 10:01

Не съм съгласен.
Всеки може да види човекът дето е писал откога му е регистрацията. Ся аз съм тук от 2004 и едва ли ще седна да мацам по профилите на хората.
Демек, когато има подозрително нови регистрации, които са гласували с "+" може да се мисли, че човекът сам си прави реклама, а когато има много "-" пак от все нови регистрации, може да се приеме, че става въпрос за антиреклама.
Нека не подценяваме хората. Аз също съм търгувал тук и винаги всичко е било наред. Верно че беше отдавна, но то се вижда от профила.

misho1321
Регистриран: 04 дек 2008, 21:05

Мнение от misho1321 » 06 апр 2012, 16:00

Колеги да уточним принципе, Ebay е коренно различен сайт, защото продажбата става чрез него, така саита задължава клиента да остави коментар за търговеца, но това е борса за обяви, тук сайта не може да задължи клиента за коментар за всеки разгледан телефон, коментар се слага когато си много доволен или недоволен от някого и изкаш всички да го знаят. Когато всичко мине гладко и без усложнения забравяш и не слагаш, или ако търговеца има желание може да те помоли лично.
Моята идея е да разоблчим търговците от които сме крайно недоволни - т.нар. Мошеници ! Където има нещо крещящо и спешно трябва да се научи от всеки !

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 06 апр 2012, 18:31

[Quote] коментар се слага когато си много доволен или недоволен от някого и изкаш всички да го знаят.[/Quote]:D
Ами виж сега
++ [Quote]zdrasti pishi mi na skype mauriz094 da se razberem za iphone[/Quote]
или
-- [Quote]mnogo me radvat takiva [B][u]abonati[/u][/B] koito telefona im struva nov 750 lv a toi go prodava za 850 ....[/Quote]
Като за отрицателния съм сигурен,че човека се е объркал и след като му писах на лично изобщо не отговори;)
Е видя ли колко са смислени коментарите чак приличат на чат:D:D:D:D

daskala_pe
Регистриран: 08 яну 2007, 13:12

Мнение от daskala_pe » 06 апр 2012, 20:43

Наистина мнозина използват мястото за оценки за чат, но това е така, защото е трудно да оставиш ЛС на колега от Форума. Това става само от Форума, а от обявата е невъзможно и явно някои си мислят, че това е някакъв начин за кореспонденция - натам ме води логиката.

Отговори