Война между операторите

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Re: Война между операторите

Мнение от antivillager » 08 май 2012, 14:16

Воюват точно както майките им си бранят територията около околовръстното :) Един дол дренки са всичките оператори (no)

? ?
Какво става със смяната на модераторския екип, нещо заглъхна темата и селяните пак ще се изпокрият в купата със сено :D

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Мнение от Paffkata™ » 08 май 2012, 15:25

[Quote][Quote]на глобул пренесох ваучер от ментел на ваучер на глобул[/Quote]

Това възможно ли е?[/Quote]
Да, разбира се че е възможно! Възможно е и при трите оператора независимо какво лъжат в търговските центрове.
Виваком специално са най-нагли в лъжите си, като твърдят че по инструкции и по процедури не можело, което разбира се не е вярно.
Който твърди това му искайте бланка за преносимост там е отбелязано, "предплатена" или на "абонамент", всичко друго са лъжи.

zenit
Регистриран: 01 окт 2010, 16:10

Мнение от zenit » 08 май 2012, 17:31

[Quote]Няма как да не се съглася и с твърдението:
[Quote]В интерес на истината обаче ментел са най-скъпи, най-мудни и най-алчни и винаги догонващи.[/Quote][/Quote]

Аз пък не мога да се съглася, но все пак изхождам от личния си опит. Бях се ядосал на мтел и отидох при виваком. Не след дълго се върнах пак на мтел. Просто виваком така се бяха омотали, че ме накараха да се върна пак при старите. Глобул не ги броя, първоначално бях на тях и повече не смятам да имам взимане даване. А това копи пейст на офертите наистина е досадно, но повечето модели тръгва от мтел и другите попиват, има много примери, http://www.paralel.bg/blagodarenie-na-kolio-sega-plashtam-po-malko-na-bob.html. Може и картел да е. В момента съм си доволен. Не смятам, че мтел са тромави. Доста по-модерни са и са в крак с промените.

ivyanev
Регистриран: 04 апр 2007, 17:28

Мнение от ivyanev » 09 май 2012, 11:52

Единствената война която усещам се води по офисите на операторите и техните партньори. Въоръжението: Мамещи нагли служители готови да пробутат всичко. А противника не са конкурентните оператори , а потребителите(angry)

Troll_
Регистриран: 03 май 2012, 18:09

Мнение от Troll_ » 09 май 2012, 11:56

Просто войната не е между операторите, а между операторите и потребителите :)

Отговори