MegaBiz - НОВИТЕ БИЗНЕС ТАРИФИ НА Виваком

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: MegaBiz - НОВИТЕ БИЗНЕС ТАРИФИ НА Виваком

Мнение от AVKansazov » 08 май 2012, 00:36

Не хранете троловете!
Оставете ги да си умрат от глад :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Troll_
Регистриран: 03 май 2012, 18:09

Мнение от Troll_ » 08 май 2012, 03:36

О, ти пак изникна. След превъплащението ти в другия акаунт и отиването на море, отново се връщаш като полезните мазнини "омега 3" :D

1. Никой друг освен теб не ме моли за нищо. на другите им е забавно да гледат как служител на оператор като теб се моли на обикновен потребител и се оплита в лъжите си и опитите си да му запуши устата

2. Работа си имам, но като гледам твоята че включва писане по форуми, може би по-добре ти да си потърсиш нещо свестно.

3. Явно четеш избирателно мненията ми, защото иначе щеше да видиш, че храня и Мтел достатъчно много. Но за теб това не е важно - важното е да ми запушиш устата, защото явно казвам неща, които не са удобни за работодателя ти

4. Казах ти - никой от операторите не може да ми предложи дори близка заплата до това, което получавам. Така че на конкретния въпрос - получавам от Мтел 0 лв. Ако искаш да ми предложиш с 20% повече, това пак е 0. Т.е., нямаш какво да ми предложиш.

5. Виждам, че от Вива се опитвате да купите с пари премълчаването на неудобната истина. Това фирмена политика ли е, или ти на своя глава го правиш след като се насра пред всички вече няколко пъти?

6. Начучи български език - главни букви не се пишат на думи в изречението, освен в някои случаи, сред които НЕ са "те", "искрен", "разкарай"

7. Щом имаш излишни пари и искаш да ме купиш, значи най-вероятно си купила и други потребители вече... И очевидно си мислиш, че можеш да купиш всеки... В случая няма как да стане

8. Но ако продължиш да ми се молиш още малко, може да поразмисля и да приема парите - ако са поне с 4 цифри - и срещу тях да ти ударя една па*ка, но само ако си мълчиш, защото като си отвориш устата и само глупости ръсиш

omega125
Регистриран: 17 фев 2007, 12:33

Мнение от omega125 » 08 май 2012, 12:07

Драги ни Тролчо, Драги ни Смехурко,

Виждаме, че не спиш,

Работиш нощ и ден в полза на оператора М! Пот се лее из ведро - мокро става цялото легло!

А плащат ли ти нощен труд?

Правиш го чудесно - поздравяваме те за пореден път за завоалирания субективизъм - можеш да кандидатстваш успешно в Болшой Тятър!

Молим те, не ставай ВУЛГАРЕН, не обиждай - вече те разбрахме що за мобилна птица си - ЧЕРВЕНА ВЪРТИОПАШКА.

Не бъди простак - не ти отива - ти си такава невинна душичка - ни лук ял, ни лук мирисал - Артисто Гранде!

Но вече и халюцинираш - това никак не е добре! Молим, пий си таблетките преди хранене - не след - за да имат по-добро действие - иначе съществува вероятност да дерайлираш психически!

По-здрави!

Troll_
Регистриран: 03 май 2012, 18:09

Мнение от Troll_ » 08 май 2012, 12:36

Драга ми Омега,

1. Аз съм алфа, ти си омега. Аз спя когато си поискам и се събуждам когато си поискам. Ти спиш когато ти кажат, за да отидеш на работа, когато ти кажат...

2. За оператора М явно имаш някакви халюцинации. Спри с дрогата, че води само до това, което вече ти се е случило... Ако повториш една лъжа 100 или 1000 пъти, тя няма да се превърне в истина... Ти, разбира се, може да се опиташ, така или иначе не казваш нищо по същество...

3. В продължение на темата съм ти задал много-много въпроси, които обаче не са ти удобни и избягваш да отговориш. Ако решиш да се пробваш, може да се получи нещо като диалог, пък и може да вземеш да кажеш нещо смислено и да не те храня толкова много.

4. В темата обиждаш единствено ти. Давам цитати: "страхлив агресивно-комплексиран манипулатор", "глупав", "остри шизофренични нюанси"...

Така че, или ми отговори на въпросите, за да излезеш поне малко от конфузното положение, в което си в момента през всички потребители тук, или просто престани да ми/ни губиш времето с очевидните напъни да напишеш нещо, което да впечатли дургите, без да имаш желания резултат... Пробва вече няколко пъти, при това и с различни акаунти - НЕ СТАВАш...

Няколко пъти вече пишеш от множествено число. От шизофрения ли страдаш? Или не страдаш, а ѝ се наслаждаваш, може би? Във всеки случай, ако се опитваш да се идентифицираш с другите съфорумци, както и мнението ти да стане "по-силно", понеже е от много хора, нямаш шанс - всичките "много хора" са само множеството ти вътрешни гласове и множеството ти акаунти във форума.

prp
Регистриран: 05 ное 2006, 18:50

Мнение от prp » 11 май 2012, 13:37

[Quote]Ето ги и новите планове на бизнеса на Вива:

1. Мегабиз 35мин - 5,80

2. Мегабиз 250мин - 12,80

3. Мегабиз 350мин - 18,80

4. Мегабиз 650мин - 28,80

5. Мегабиз 1000мин - 38,80

6. Мегабиз 2000мин - 68,80

Минутите са към всички бг мрежи и Зона 1.

Обаче до 10% от минутите във всеки пакет могат да се говорят безплатно и към мобилните мрежи в ЕС.

И разбира се - без ДДС. [/Quote]

Омега това с договор за 1 година ли е или с 2 години? Понеже сме фирма към мтел и ни изтича договора и явно ще се прехвърлим.

Българин
Регистриран: 05 дек 2011, 19:53

Мнение от Българин » 12 май 2012, 15:13

Уникални оферти от Вива (yes)

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 13 май 2012, 11:59

Troll_ -че, къде е реалността ??? Имал ли си мисли за това :D Понапъни се за това ;) ше ти помогне. Натъжаваш ме да знаеш ;)

mirosrabo
Регистриран: 24 фев 2005, 15:37

Мнение от mirosrabo » 13 май 2012, 16:08

Не знам как е при бизнес плановете , но възможно ли е тея 6. Мегабиз 2000мин - 68,80 да се споделени между няколко сим карти ?

Или трябва да си избера за всяка сим карта най-малко 2. Мегабиз 250мин - 12,80, щото от 1. Мегабиз 35мин - 5,80 няма никакъв смисъл ?

Колко най-малко сим карти трябва да имам във фирмата , за да се възползвам от тези тарифи ?

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Мнение от afficionado » 13 май 2012, 17:45

[Quote]Уникални оферти от Вива (yes)[/Quote]
Ето че и БТК си имат cocona. Ако някой не е разбрал...

Българин
Регистриран: 05 дек 2011, 19:53

Мнение от Българин » 13 май 2012, 21:09

Погледни в речника какво значи думата "уникален",опитай се да помислиш малко,ако ти се отдава,а след това обясни,кое в "уникални оферти от Вива" не е правилно според теб?
В противен случай ще изглеждаш изключително жалък ;)

Отговори