Пазаруване от Ebay!

Troll_
Регистриран: 03 май 2012, 18:09

Re: Пазаруване от Ebay!

Мнение от Troll_ » 30 май 2012, 09:32

А, да, аз гледах само .еу

Ама предлагат само Мастеркард, а на мен ми трябва Виза...

Мастеркард вече имам 3 - Мънибукърс, ОКПей, Пайниър...

Проблем ми е Виза - трябва ми, за да я вържа към Пейпал и да мога да си тегля пари от там - става само с Виза.

А с БГ банките се разведох официално и нямам никакво намерение да ги ползвам някога. По-скоро Глобул бих ползвал на абонамент, отколкото БГ банка :D

me4000
Регистриран: 10 апр 2008, 10:13

Мнение от me4000 » 30 май 2012, 09:40

Да, така е. Повечето имаме карти на определени банки, но в последните години банките определено започнаха да изнагляват и да се възползват от олигополното си положение и са необходими такива нови продукти, които да ни предоставят алтернатива.
Тук започва много да ми заприличва на положението с мобилните оператори - пазарът иска нов изгоден продукт.

Надявам се в близко бъдеще да успеем да се отървем от банките и техните такси. Определено лично бях неприятно изненадам, когато ми взимат по 1лв/месец за поддръжка на виза или маестро карта, с която нищо не мога да си купя на практика онлайн +5лв за издаване и т.н.. В момента за мен Ipay е най- доброто решение за онлайн плащания и парични преводи според мен. Дава много нови възможности, които другите нямат или поне не съм открил други.
Особено за изпращане на пари на друг човек. Защо да давам 6лв за предвод (Булбанк) ако могат да изпратя пари за секунди онлайн или от мобилния телефон на някой с такава карта за 20ст?без да се разкарвам до банката и дапопълвам документи и т.н. Или пък ако приятелката ми е в чужбина да се чудя колко евро ще ме изръси Mоneygram, Western или някой друг, да тичаме двамата до офиси, пък те дали работят, кога работят и други ограничаващи фактори.

В крайна сметка всеки може да прецени от какво има нужда и за какво да използва даден продукт.

me4000
Регистриран: 10 апр 2008, 10:13

Мнение от me4000 » 30 май 2012, 09:43

Хм, интересно. Мислех си, че предлагат и VISA карти. Поен имат логото на Виза на сайта си или това е някакъв бъдещ продукт. Имат кол център, може да ги попиташ.

Отговори