Има ли Get M@x някъде в магазините в София?
Има ли Get M@x някъде в магазините в София?
Здравейте, колеги!
Спешно (в рамките на днешният ден) ми трябва да закупя предплатен пакет за майка ми на Виваком. Като цяло е абонат на Глобул, но за следващите 7 дни и трябват повечко разговори в мрежата на Вива. Търся пакет, който още след закупуването да има включени минути в мобилната мрежата на Вива, а от сайта им излиза, че такъв е само Get Max, който за 6лв. има включени 100минути, 100 смс-а и 10МБ. Само минутите са важни за нея и са напълно достатъчни, проблемът е, че не мога никъде да намеря такава предплатена по магазините в София. Навсякъде ми предлагат Call-Yo или Get Bonus, но по описанието им съдя, че няма минути в мрежата на Вива. Ако нещо не съм разбрал, моля съдействайте или ме насочете от къде мога да си взема Get M@x?
Предварително благодаря, ще следя мненията ви в следващите няколко часа, спешно е! (blush)
Спешно (в рамките на днешният ден) ми трябва да закупя предплатен пакет за майка ми на Виваком. Като цяло е абонат на Глобул, но за следващите 7 дни и трябват повечко разговори в мрежата на Вива. Търся пакет, който още след закупуването да има включени минути в мобилната мрежата на Вива, а от сайта им излиза, че такъв е само Get Max, който за 6лв. има включени 100минути, 100 смс-а и 10МБ. Само минутите са важни за нея и са напълно достатъчни, проблемът е, че не мога никъде да намеря такава предплатена по магазините в София. Навсякъде ми предлагат Call-Yo или Get Bonus, но по описанието им съдя, че няма минути в мрежата на Вива. Ако нещо не съм разбрал, моля съдействайте или ме насочете от къде мога да си взема Get M@x?
Предварително благодаря, ще следя мненията ви в следващите няколко часа, спешно е! (blush)
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Re: Има ли Get M@x някъде в магазините в София?
Обади се на 123 и питай дали се предлага още такава карта и в кой точно магазин я има. :)
На 123 ще ми вдигнат операторите на Глобул, защото съм техен абонат ;) Но би следало да се предлага, този пакет е излязъл след въпросния Get Bonus, съдейки по хронологията на оператора. Аз питах ако някой знае или има информация има ли го някъде наличен или има ли друг варинт за предлатен пакет включващ минути още след самото активиране?
Забравих да кажа, че преди предлатените консултатните се избиват да ме навиват да сключа договор и колко ще ми е по-изгодно, само, че не вникват в изискването ми - трябва ми предплатена карта за точно 7 дни...
Забравих да кажа, че преди предлатените консултатните се избиват да ме навиват да сключа договор и колко ще ми е по-изгодно, само, че не вникват в изискването ми - трябва ми предплатена карта за точно 7 дни...
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Навсякъде ми предлагат Call-Yo... но по описанието им съдя, че няма минути в мрежата на Вива.[/Quote]
Има национални!
[Quote]10.00 лв. с ДДС включено време за разговори;
0.108 лв. на минута за обаждания към всички оператори в България;
Цена: 14.00 лв. с ДДС[/Quote]
10.00 лв - > 92 минути към всички включително и вива.
То няма чак толкова разлика нали ;)
Има национални!
[Quote]10.00 лв. с ДДС включено време за разговори;
0.108 лв. на минута за обаждания към всички оператори в България;
Цена: 14.00 лв. с ДДС[/Quote]
10.00 лв - > 92 минути към всички включително и вива.
То няма чак толкова разлика нали ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Не, че нещо но Call-Yo не е толкова изгоден в моя случай. Подчертавам, че тази карта наистина ще се използва в следващите 7 дни само за изходящи към мрежата на Вива. Също така при него, освен че пакета е двойно по-скъп т.е. вместо 6лв при Get Max, тук плащам 14лв, а и отгоре на всичко започва веднага да ги гори тези 10лв. в пакета, докато при Get Max доколкото разбирам 100-те минути са си налични, а в картата си остават още 3лв за други разговори.
ПП: + това ако ми трябваха национални щях да взема за майка ми някоя от офертите на Боб, хем са по-изгодни, хем повече предлагат, хем Мтел абонатите ще и се обаждат безплатно. Въпроса е, че тук търся възможно най-евтиното решение за предплатена карта за разговори към Вива.
ПП: + това ако ми трябваха национални щях да взема за майка ми някоя от офертите на Боб, хем са по-изгодни, хем повече предлагат, хем Мтел абонатите ще и се обаждат безплатно. Въпроса е, че тук търся възможно най-евтиното решение за предплатена карта за разговори към Вива.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Щом си готов за 6 лева да обикаляш цяла София...
[Quote]Разговори към VIVACOM (мобилна и фиксирана мрежа) - 0.34 лв на минута
Разговори към други мобилни оператори - 0.34 лв на минута[/Quote]
И тия 3 лева за колко мислиш че ще стигнат?
Твоя си работа - успех с търсенето :)
[Quote]Разговори към VIVACOM (мобилна и фиксирана мрежа) - 0.34 лв на минута
Разговори към други мобилни оператори - 0.34 лв на минута[/Quote]
И тия 3 лева за колко мислиш че ще стигнат?
Твоя си работа - успех с търсенето :)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Не да обикалям, а търся инфо къде има - за да отида и да го взема направо, мобилен съм не ми е проблем транспорта. Прочети и послеписа ми от предния пост, мисля, че имам право и благодаря за съвета! :)
Re: Get M@x
Благодаря за това, че никой не ми отговори конкретно на питането тук във форума. Следя сайта от няколко години, рядко пиша, но намирах много полезна информация и съвети. За съжаление това не се получи, когато имах конкретно запитване, което ме навежда на мисълта, че или нивото е спаднало или просто въпроса ми е толкова глупав, че никой не му се занимаваше да ми отговори, било то и на лично съобщение. :(
И понеже си направих труда да проверя как стоят нещата за предплатените пакети ще споделя инфо-то тук, ако някой се интересува и сметне, че му е от полза.
Като цяло няма такова нещо като различни пакети за предплатени, то няма дори и пакети за предплатени и такива за абонаменти. Всичко е едно и също - картата, която ти дават е една и съща без значение какво ще използваш с нея, дори да става въпрос за подмана на загубена или дефектирала сим карта! Което на практика означава само едно - там където ви кажат, че нямат определен предплатен пакет, то това не е истина. Сим картата е една за всички и могат да ви я активират на който и да е предплатен или абонаментен план на Вива, актуален към настоящия момент в сайта им или брушура!
Като заключение ще кажа - взех Get M@x за 6лв. с включени:
- 100 минути в мобилната мрежа на VIVACOM
- 100 SMS в мобилната мрежа на VIVACOM
- 10 МВ
- 3лв. време за разговори.
Имам само два въпроса:
[B]1. Знае ли някой за какъв период са валидни тези първоначално включени минути, смс и МБ (30 дни или до изчерпване)?
2. Мога ли с предплатена карта да се регистрирам на сайта на Вива за изпращане на безплатни СМС от там, тъй като на този етап това не е възможно, въпреки, че картата е вече активна? [/B]
И понеже си направих труда да проверя как стоят нещата за предплатените пакети ще споделя инфо-то тук, ако някой се интересува и сметне, че му е от полза.
Като цяло няма такова нещо като различни пакети за предплатени, то няма дори и пакети за предплатени и такива за абонаменти. Всичко е едно и също - картата, която ти дават е една и съща без значение какво ще използваш с нея, дори да става въпрос за подмана на загубена или дефектирала сим карта! Което на практика означава само едно - там където ви кажат, че нямат определен предплатен пакет, то това не е истина. Сим картата е една за всички и могат да ви я активират на който и да е предплатен или абонаментен план на Вива, актуален към настоящия момент в сайта им или брушура!
Като заключение ще кажа - взех Get M@x за 6лв. с включени:
- 100 минути в мобилната мрежа на VIVACOM
- 100 SMS в мобилната мрежа на VIVACOM
- 10 МВ
- 3лв. време за разговори.
Имам само два въпроса:
[B]1. Знае ли някой за какъв период са валидни тези първоначално включени минути, смс и МБ (30 дни или до изчерпване)?
2. Мога ли с предплатена карта да се регистрирам на сайта на Вива за изпращане на безплатни СМС от там, тъй като на този етап това не е възможно, въпреки, че картата е вече активна? [/B]
- 30 дни по спомен
- Да може да се регистрраш за VIVA SMS
- Да може да се регистрраш за VIVA SMS
-
- Регистриран: 16 мар 2007, 08:06
[Quote]картата, която ти дават е една и съща без значение какво ще използваш с нея[/Quote]
Явно вече нещата са така.Преди картите се продаваха с готови предплатени тарифи.
[Quote]Знае ли някой за какъв период са валидни тези първоначално включени минути, смс и МБ [/Quote]
На сайта не пише.Пробвай на *104# и кажи каво ти излиза,че и на мен ми е интересно.
Явно вече нещата са така.Преди картите се продаваха с готови предплатени тарифи.
[Quote]Знае ли някой за какъв период са валидни тези първоначално включени минути, смс и МБ [/Quote]
На сайта не пише.Пробвай на *104# и кажи каво ти излиза,че и на мен ми е интересно.