Промоционален план на Вива смазващ всичко!
Re: Промоционален план на Вива смазващ всичко!
Жалко е... Вива бяха пример за коректност навремето...
Иване, стига с тия глупости. Стегнисе бе човек. Остави тея чувства и стъпи здраво на земята.
Има индивиди които чакат края на света още от 2000 години. И ти ли си от тях бе ???
Обещавам да ти запазя ВИП място в другия свят ако ме запознаеш с красива ...... в този свят :D :P
Има индивиди които чакат края на света още от 2000 години. И ти ли си от тях бе ???
Обещавам да ти запазя ВИП място в другия свят ако ме запознаеш с красива ...... в този свят :D :P
-
- Регистриран: 06 юни 2012, 04:36
Забелязвам,че някой симпатизанти на Мтел плюят по Виваком,понеже са рекламирали за план UniCall L 600 минути към мобилни мрежи(120 национални,480 виваком).Искам да попитам,кой оператор първи започна нагло да рекламира 1000 включени минути ? Не беше ли Мтел ? А от тези минути не са ли половината за домашни телефони? Защо се плюе срещу Виваком тогава,след като всичко идва от Мтел?
Искаш да кажеш, с други думи, че щом Пешо иска да те ебе, ти щеш - не щеш, трябва да даваш и на всички други да те ебат, така ли?
И не - не беше Мтел - първи почнаха да го правят Вива със "100 часа" (или по-малко) в Уникол-а си...
И не - не беше Мтел - първи почнаха да го правят Вива със "100 часа" (или по-малко) в Уникол-а си...
[Quote]И не - не беше Мтел - [B]първи почнаха да го правят Вива[/B] със "100 часа" (или по-малко) в Уникол-а си... [/Quote]Моля? (woo):D
На някои хора паметта им е доста избирателна :D
Няма какво да ми се молиш.
Ето им сайта http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/uni_call
[Quote]VIVACOM UniCall
До 50 часа за разговори на месец към всички оператори в страната[/Quote]
Ето им сайта http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/uni_call
[Quote]VIVACOM UniCall
До 50 часа за разговори на месец към всички оператори в страната[/Quote]
Що ли си мисля, че не можеш да ми покажеш такава реклама на Мтел от преди Уникол? Ако ми покажеш, ще се извиня...
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Ми да. [i] Unicall S с включени 5 часа към всички мрежи в страната. [/i]
[Quote]Няма какво да ми се молиш.[/Quote]Звучиш доста отворено, и как не - кой ти пази реклами и промоционални материали отпреди 5+ години. Сега, за да ти засвиря по гайдата трябва да се заровя по уеб архивите за най-големите ни сайтове или да се вдигна да си ходя до Русе да ровна из камарата стари списания.
Последно, твърдиш ли тази нелепа глупост, да знам да ти тръсна скрийншотчета като му дойде времето?
Последно, твърдиш ли тази нелепа глупост, да знам да ти тръсна скрийншотчета като му дойде времето?