лъжите на ''българина''
лъжите на ''българина''
Заради постянните лъжи,дезинформации и преиначаване на обстоятелства тук в теми от форума НЯМА ЛИ кой да вземе отношение от модераторите и да спре изявите на този човек?:X:X(no)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Re: лъжите на българина
Кой знае какъв помак е тоя... а българин се писал,кретен!
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Тоя да се кръсти Бай Ганьо. Срамота е да се нарича българин. (no)
Едва ли някой ще го банне. Спайди е Вивакомски трол, той ще го защити, предполагам. (whistle)
Едва ли някой ще го банне. Спайди е Вивакомски трол, той ще го защити, предполагам. (whistle)
Тоя "Българин" откъде се появи бре? С кой ник е писал до сега???
Тука някакви изникват от нищото изчезват не след дълго. Такива сме ги видели ...., много до сега :D
Аз съм за БАН на подобни регистрации, а автора им ........, освен че е анонимен а е и досаден (angry)
Тука някакви изникват от нищото изчезват не след дълго. Такива сме ги видели ...., много до сега :D
Аз съм за БАН на подобни регистрации, а автора им ........, освен че е анонимен а е и досаден (angry)
Нека си пише да ни разсмива.
Не знам защо му се ядосват някои.
:D:D:D
Не знам защо му се ядосват някои.
:D:D:D
Re: лъжите на ''българина''
к-во ти пука :D;):P
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
[Quote]НЯМА ЛИ кой да вземе отношение от модераторите и да спре изявите на този човек?[/Quote]
Считам, че напълно се е компрометирал тук и работодателите му сами ще го изтеглят вероятно за да се появи нов на мястото му, тъй като носи не полза, а вреда на компанията...
Считам, че напълно се е компрометирал тук и работодателите му сами ще го изтеглят вероятно за да се появи нов на мястото му, тъй като носи не полза, а вреда на компанията...
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Известният на всички, компрометирал се трол "Българин" е с нова регистрация "АйфоУнРулз". Продължава в същия дух с copy/paste на едни и същи лъжи.
Считам, че единственото което можем да направим, след като модератор не се намесва, е да го игнорираме...
Считам, че единственото което можем да направим, след като модератор не се намесва, е да го игнорираме...
-
- Регистриран: 06 юни 2012, 04:36
Би било хубаво да се аргументираш.А след това би било хубаво да не пишеш 2 мнения подред,отнасящи се за едно и също нещо,просто редактирай първото.Спри се малко със тоя спам.
П.С.Профила ми беше баннат,като не е ясна причината.Няма използване на непристойни думи,няма спам.
След като пишете незапознати,неаргументирани постове,считам,че единствените нарушители тук са 4,5 спамера (или 1 с няколко ника).
И аз казвам,няма ли кой да заличи спамерите от форума? Няма ли кой да ги научи да се аргументират?
П.С.Профила ми беше баннат,като не е ясна причината.Няма използване на непристойни думи,няма спам.
След като пишете незапознати,неаргументирани постове,считам,че единствените нарушители тук са 4,5 спамера (или 1 с няколко ника).
И аз казвам,няма ли кой да заличи спамерите от форума? Няма ли кой да ги научи да се аргументират?