НОВ план на bob смазващ всичко
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Re: НОВ план на bob смазващ всичко
Аз си взех днес супербоб.... Чувствам се FREEEEEEEEEEEE :D Звъня на който ми падне, първия месец по 650 национални, 650 смс, 500 минути фикс... После по 500 всички... Много ми е добре. Другия месец ще спра глобулската, ще им дам 60 лева и да си го на****т.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
На мен Глбулската ми карта е до края на годината(30.12.12) ми изтича договора. Ако искам да си прехвърля на супербоб,колко трябва да им платя като неустойки? На 12,90лв.ми е абонамента.
Остават ти още 6 фактури по 12,90 = 77,40
като махнеш ДДС, остават 64,50 - толкова би трябвало да платиш
като махнеш ДДС, остават 64,50 - толкова би трябвало да платиш
Моята е на 5.9 на месец на глобул имам към 9 месеца но нали се сещате че след 1.07,2012г. ще има още по добри оферти защото тарифирането ще стане между операторите 5,5 стотинки, така че моя съвет е да не се бърза, може да се почака още малко да видим какво ще стане.;)
(yes)(yes)(yes)
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Колега, това, че пада цената на интерконекта не значи, че операторите ще намалят цените за крайните потребители. В момента е 0,13лв интерконекта, а операторите все още продават минутата на 0,32лв и на 0,25 ;)))) Така, че по-добре вземете докато има, после, ако излезе по-добро, спирате БОБ-а и край. Нали заради това е безсрочен договорът.
Само ще споделя моите прости сметки. Картата ми е на Виваком, до сега плащах за следното:
VIVACOM UniCall M - 20лв.
Пакет 300 SMS (към всички оператори) - 3 лв.
+ GROUP 5 - 6.90 лв.,
+ DATA 750 MB - 15 лв.
[B]ОБЩО 44.90 лв.[/B]
От другия месец спирам всички допълнителни пакети на Виваком и минавам на Net&Call Top - 19.80 лв. + новата ми карта на Боб 14.90 лв - [B]ОБЩО 34.70 лв.[/B] С други думи - имам много повече от преди и спестявам над 10 лв от месечната ми сметка за гсм...
Та за мен към днешна дата офертата спрямо другите оператори е смазваща, ако бяха прибавили и 500МБ трафик (с обикновеното тарифиране на 1кб), офертата щеше да бъде убийствена.
VIVACOM UniCall M - 20лв.
Пакет 300 SMS (към всички оператори) - 3 лв.
+ GROUP 5 - 6.90 лв.,
+ DATA 750 MB - 15 лв.
[B]ОБЩО 44.90 лв.[/B]
От другия месец спирам всички допълнителни пакети на Виваком и минавам на Net&Call Top - 19.80 лв. + новата ми карта на Боб 14.90 лв - [B]ОБЩО 34.70 лв.[/B] С други думи - имам много повече от преди и спестявам над 10 лв от месечната ми сметка за гсм...
Та за мен към днешна дата офертата спрямо другите оператори е смазваща, ако бяха прибавили и 500МБ трафик (с обикновеното тарифиране на 1кб), офертата щеше да бъде убийствена.
Не се надявайте да има нет с тарифиране 1 Kb, това е невъзможно. Погледнете офертите в Австрия на боб, тарифирането е на ВСЕКИ 64 Kb. Така че боб никога няма да става за основна и единствена карта!!
Така и така с една карта се е видяло, че не може. С Боб поне ще плащам по-малко и ще говоря повече :)
И при мен положението е сходно - затварям доста услуги на Вива и взех СуперБоб...
Мтел от над 2 години не предлагат това, което ми е изгодно, откакто пуснаха Злато и си прехвърлих номера от Мтел на Вива, но в случая офертата няма аналог... Освен Мегакол-а, си взех допълнително СуперБоб, че 400-те минути ми стигат, ама със стискане. Спрямо последните 2 месеца ще плащам повече, но поне няма да се стискам...
Принципно бих предпочел да имам 1 карта, но Вива не ми дават шанс, след като следващия по-голям пакет на Мегакол от 30 скача на 100 лв... Няма начин да им плащам толкова, при това с договор... Ако имаха план за 50 лв примерно 800 минути, който да стои между този за 30 лв 400 мин и този за 100 лв 1800 минути, нямаше да се занимавам с 2-ра карта, но просто нямат... Скокът между 400 и 1800 минути, съответно между 30 и 100 лв, е много голям, а моето потребление е точно там някъде...
При всички положения, ако пуснат такъв план, ще затворя Боба, защото предпочитам да съм с 1 карта (изключвам служебната, без която не може), но докато не предложат нещо в тази зона, ще говоря с Боб... Аз точно за да ползвам само 1 карта, началото на 2010 г. закрих Вива картата, която ползвах тогава, прехвърлих Мтел номера на Вива, а малко преди това бях разкарал и Глобулската карта, и останах с 1 номер...
Съгласен съм да плащам малко повече за малко по-малко минути - примерно 800 минути вместо 900 за 50 вместо за 45, заради удобството да имам 1 номер... Но нямам такава опция...
Мтел от над 2 години не предлагат това, което ми е изгодно, откакто пуснаха Злато и си прехвърлих номера от Мтел на Вива, но в случая офертата няма аналог... Освен Мегакол-а, си взех допълнително СуперБоб, че 400-те минути ми стигат, ама със стискане. Спрямо последните 2 месеца ще плащам повече, но поне няма да се стискам...
Принципно бих предпочел да имам 1 карта, но Вива не ми дават шанс, след като следващия по-голям пакет на Мегакол от 30 скача на 100 лв... Няма начин да им плащам толкова, при това с договор... Ако имаха план за 50 лв примерно 800 минути, който да стои между този за 30 лв 400 мин и този за 100 лв 1800 минути, нямаше да се занимавам с 2-ра карта, но просто нямат... Скокът между 400 и 1800 минути, съответно между 30 и 100 лв, е много голям, а моето потребление е точно там някъде...
При всички положения, ако пуснат такъв план, ще затворя Боба, защото предпочитам да съм с 1 карта (изключвам служебната, без която не може), но докато не предложат нещо в тази зона, ще говоря с Боб... Аз точно за да ползвам само 1 карта, началото на 2010 г. закрих Вива картата, която ползвах тогава, прехвърлих Мтел номера на Вива, а малко преди това бях разкарал и Глобулската карта, и останах с 1 номер...
Съгласен съм да плащам малко повече за малко по-малко минути - примерно 800 минути вместо 900 за 50 вместо за 45, заради удобството да имам 1 номер... Но нямам такава опция...