Промоционален план на Вива смазващ всичко!
Re: Промоционален план на Вива смазващ всичко!
Що му се връзваш, къде ще му търсиш материали отпреди 5 години (woo) Хората помнят как като говориш с мрежата на Мтел ти дърпаше от националните минути на плановете Сърф и толк. Едва наскоро ги разделиха да се отчитат отделно. Тук във форума доста ругатни отнесоха Мтел заради тази простотия и напълно заслужено (yes)
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Помним и MegaCall с дръпане първо от национални и после от тия към Вива.... Всичко помним. М-тел се променя... Вива все най-лошото краде и гони ;)
Виж, не пазя архиви кой какви реклами е пускал, но като ми излезе "еди колко си минути до всички", първото нещо, което ми изскача в главата, е Уникол... Това беше първият план, за който се сещам, в който рекламират открито "минути до всички" - дори, ако трябва да сме точни, "часове до всички", в който нещата не са точно "до всички" - изключвам Злато, където минутите наистина бяха до всички...
Както казах, ако ми покажеш по-ранна реклама на Мтел, ще се извиня...
Както казах, ако ми покажеш по-ранна реклама на Мтел, ще се извиня...
Колега, айде стига глупости!! Мегакол е с предназначение за национални разговори, там минутите към Вива, които остават след националните са само вид бонус за абонатите. Който иска да си говори нон-стоп в мрежата на Вива си има и други уникални планове, като Вива фрии, където за 9.90 лв. имаш 1800 мин. неограничено към всички мобилни и фиксирани абонати на Вива и договора е безсрочен. А за Мегакол, както казах, предназначението е за национални разговори, като минутите за съответната месечна такса са горе-долу като при Актив на Мтел, но с едно съществено предимство за Мегакол-националните минути важат към всички GSM мрежи в Европа и над 50 други държави- нещо уникално и нещо което не се предлага от никой друг!!!
[Quote]Промоционален план на Вива смазващ всичко![/Quote]
абе хора, защо пишете тези заглавия, че само си загубих времето - как ще "смазва" боб с тези кирливи 120 минути пред 500 - вие първи клас изкласихте ли гооо... заеби :D
абе хора, защо пишете тези заглавия, че само си загубих времето - как ще "смазва" боб с тези кирливи 120 минути пред 500 - вие първи клас изкласихте ли гооо... заеби :D
Аз не си спомням такова нещо. Потърси такива, но мисля че бтк ги бяха изпреварили.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Не знам кой кво ще смазва ама този форум се омаза яко.(no)
А модераторите стоят отстрани и ни гледат сеира.И ни показват какво става тук като няма контрол.:X
А модераторите стоят отстрани и ни гледат сеира.И ни показват какво става тук като няма контрол.:X
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Смешна работа... Сравняваме 500+500 минути със 120 национални.. Другите към сектата на Вива не ме интересуват, искам само и единствено НАЦИОНАЛНИ. Вива предлага 120 в този план, другото е замазване на очи. Жалка работа, колко се смях... "Уникална промоция 15 лева - 1200 минути към всички оператори"... С разликата, че БОБ е с БЕЗсрочен, а Виваком СЪС срочен.
Аз не искам да ми се извиняваш, просто престани да спамиш с твърдения, които са нелепи. Да твърдиш, че точно Виваком са първите с подвеждащи и обобщаващи реклами за количество и качество на услугите в дадена тарифа - е [B]нелепо и нахално[/B].
Ти пък откъде се излюпи и къде спа 15 години, когато М-Тел предлагаха букет от тарифи тип "[i]домофон[/i]", коя от коя по-тъпа и отблъскваща? От вчера усетили накъде духа вятъра и изведнъж голяма заря и тържества настанаха - колко велики и богати били (no)