лъжите на ''българина''
Re: лъжите на ''българина''
Ами, като гледам, предишният ти акаунт са го заличили, така че явно има модератори...
[Quote]П.С.Профила ми беше баннат,като не е ясна причината.[/Quote]
А,бре,човече,след като те разкрихме,въпросът е защо продължаваш п същия начин?!:|
Ние и АЗ най-вече доказахме,че си[i] [B]ПРОСТ ЛЪЖЕЦ[/B][/i] с някаква користна цел.Какъв по-добър аргумент за банването ти чакаш?!?!:S:X(angry)
Ти нас за колко прости ни мислиш????
А,бре,човече,след като те разкрихме,въпросът е защо продължаваш п същия начин?!:|
Ние и АЗ най-вече доказахме,че си[i] [B]ПРОСТ ЛЪЖЕЦ[/B][/i] с някаква користна цел.Какъв по-добър аргумент за банването ти чакаш?!?!:S:X(angry)
Ти нас за колко прости ни мислиш????
Като чета сега какви ги пишеш, е по - хубаво, че са те баннали.
Я се упокойте малко, все едно за пари се дърлите нека всеки да се изказва свободно той си харесва Вивата еми нека и аз е харесвам но нещо много кофти обслужване та чакам Боба със безплатен нет и скачам на него ;)
А и да добавя-скоро не съм срещал по-нещастно човече от теб (kiss):D:D
Както и че тази твар на снимката ти за аватар е по-висша и ценна форма на разум във Вселената от твоята жалка персона...;):D:P(kiss)
Както и че тази твар на снимката ти за аватар е по-висша и ценна форма на разум във Вселената от твоята жалка персона...;):D:P(kiss)
[B][Quote]motofen2[/Quote][/B]
(angry) спри се (yes)
(angry) спри се (yes)
Спри се ще казваш на оня по-долу,защото той мина границата тук (whistle)
Откровено фалшифициращи тълкувания значението на факти и преиначавания на обстоятелства с всеки следващ пост.Не един път.Десетки пъти.
Прочети му постовете ако не са изтрити.
Заслужи с суровото и обидно отношение.
И стига спами,уважаеми.
Откровено фалшифициращи тълкувания значението на факти и преиначавания на обстоятелства с всеки следващ пост.Не един път.Десетки пъти.
Прочети му постовете ако не са изтрити.
Заслужи с суровото и обидно отношение.
И стига спами,уважаеми.
Може би и [u]"В е ч н и я"[/u] е негов акаунт
И "Troll" трябва да бъде разследван за напрекъснати манипулации и поднасяне на невярна информация.
Ако беше легитимно лице, със сигурност, щяхме да имаме основание за повдигане на обвинение.
МОЛЯ, ПРОВЕРЯВАЙТЕ В ДЕТАЙЛИ ВСЯКО НЕГОВО ТВЪРДЕНИЕ ИЛИ АНОНС.
НЕКА БЪДЕМ ОБЕКТИВНИ И СИ ПОМАГАМЕ СРЕЩУ ПОДОБНИ КОНФРОНТИРАНИ УЧАСТНИЦИ ВЪВ ФОРУМА!
Ако беше легитимно лице, със сигурност, щяхме да имаме основание за повдигане на обвинение.
МОЛЯ, ПРОВЕРЯВАЙТЕ В ДЕТАЙЛИ ВСЯКО НЕГОВО ТВЪРДЕНИЕ ИЛИ АНОНС.
НЕКА БЪДЕМ ОБЕКТИВНИ И СИ ПОМАГАМЕ СРЕЩУ ПОДОБНИ КОНФРОНТИРАНИ УЧАСТНИЦИ ВЪВ ФОРУМА!
ти пак пое малко въздух и си извади главата от лайната...
айде бързо обратно, да не идвам пак със сопата...
обаче напоследък силно зачестиха случаите, в които крадецът вика "дръжте крадеца"...
Мацка, ако искаш да разбере кой съм, ми изпрати снимка, както вече ти казах - ако си слабичка и ми харесаш, може да ти позволя да дойдеш с мен на вечеря за твоя сметка...
айде бързо обратно, да не идвам пак със сопата...
обаче напоследък силно зачестиха случаите, в които крадецът вика "дръжте крадеца"...
Мацка, ако искаш да разбере кой съм, ми изпрати снимка, както вече ти казах - ако си слабичка и ми харесаш, може да ти позволя да дойдеш с мен на вечеря за твоя сметка...