Молба към администратор и всички модератори
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Re: Молба към администратор и всики модератори
За форума би било интересно да си кажеш мнението за този пост и ще бъде ли предприето нещо това да не се повтаря?
http://www.mobilebulgaria.com/forum/396957/1/0/0/re-молба-към-администратор-и-всики-модератори
И това не е някакво изключение, а правило при този модератор. Като си решил да действаш, няма ли да го видим този поне разжалван, ако не изгонен?
http://www.mobilebulgaria.com/forum/396957/1/0/0/re-молба-към-администратор-и-всики-модератори
И това не е някакво изключение, а правило при този модератор. Като си решил да действаш, няма ли да го видим този поне разжалван, ако не изгонен?
Според мен Spiderman_ot_selo и vladovn са най-коректните и обективни модератори в този форум. А особено след атаката, която предприе шайката платени драскачи на Мтел във форума срещу Spiderman_ot_selo и интелигентния отговор от негова страна мога само да го поздравя. Нека да напомня и за цензурата, която се опита да наложи asenna5 с многократното изтриване на темата на колегата berserk!! Като стана голям скандал и темата се разрасна и нямаше вече как да бъде изтрита, asenna 5 се покри вдън земя, от срам ли, от що ли?
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
[quote] Лошото е,че не взе отношение и когато куцо и сакато мтелско съсловие изля тонове помия по мен... [/quote]
Не ти ли е неудобно да продължаваш да обижаш хората, незащитаващи любимия ти оператор?
Ама нали си Вивакомски фен и Мишо Бехар няма да те пипне.
Не ти ли е неудобно да продължаваш да обижаш хората, незащитаващи любимия ти оператор?
Ама нали си Вивакомски фен и Мишо Бехар няма да те пипне.
[Quote]Според мен Spiderman_ot_selo и vladovn са най-коректните и обективни модератори в този форум.[/Quote]
+1
+1
Милене ти тотално откачи
(woo)
[B]Spiderman_ot_selo[/B]
нагъл, по-нагъл , най-нагъл, вас двамата по арогантност , злоба с [B]Dizeel[/B] ако ви съберат незнам кой ще е пръв.
[B]Мишо[/B] докога ще има толкова нагло човече изявяващо се за модератор във форума? От самолет си личи че не става за заеманата позиция?
Сами се сещайте как така изидинпът, като стане напечено селянчето се появява? Кой ли е доносника, и който му пише на пощата , за да се появи, познайте от три пъти:D;)
[B]vladovn[/B] ето за това ви говорех че е толкова голям подмазвач че нямам думи просто.
То се е видяло че нищо няма да се промени във форума и наглия селяндур ще ни учи как да ползваме ВиваКон.
(woo)
[B]Spiderman_ot_selo[/B]
нагъл, по-нагъл , най-нагъл, вас двамата по арогантност , злоба с [B]Dizeel[/B] ако ви съберат незнам кой ще е пръв.
[B]Мишо[/B] докога ще има толкова нагло човече изявяващо се за модератор във форума? От самолет си личи че не става за заеманата позиция?
Сами се сещайте как така изидинпът, като стане напечено селянчето се появява? Кой ли е доносника, и който му пише на пощата , за да се появи, познайте от три пъти:D;)
[B]vladovn[/B] ето за това ви говорех че е толкова голям подмазвач че нямам думи просто.
То се е видяло че нищо няма да се промени във форума и наглия селяндур ще ни учи как да ползваме ВиваКон.
Ако се спазват правилата, за тази обида-"откачи" във всеки форум ще получиш бан. Но аз нямам проблем с теб, пиши си на воля :D
Мен са ме банвали но не тая лоши чуства към нито един от модераторите!Екстра са си хората,няма нужда от нови!!!(beer)(beer)(beer)
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
[quote] А особено след атаката, която предприе шайката платени драскачи на Мтел във форума срещу Spiderman_ot_selo [/quote]
А ти имаш ли доказателства затова, че непременно тези драскачи са били платени? (whistle)
А ти имаш ли доказателства затова, че непременно тези драскачи са били платени? (whistle)
Мен,че нарекох един тип лъжец във андроид форума ме баннаха за седмица!
В Андроид форума в последно време са затегнали яко нещата, има поне 10 модератора, строги правила и се следи за спазването им. Не се церемонят много, пращат предупеждения, после и бан. Ако се регистрираш с друг ник, директно ти трият поста. Реши ли се да се въведе ред, има начини!!