Молба към администратор и всички модератори

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Re: Молба към администратор и всики модератори

Мнение от Beчния » 07 юни 2012, 21:20

[B]Обективният[/B]
няма да си мръдне задника дори да ти отговори, на него не му пука за форума просто ако може да го няма ще е най добре, не иска никой да го притеснява.
Затова тук във форума има изява на толкова арогантни хора невиждани в други нормални форуми.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 07 юни 2012, 21:21

Добър вечер, вижте сега момчета нападащи Спайдърмен ако не е тоя пич, ще се пишат само простотии тук, това е най обективния мод във форума! Радвам се, че Владо се завърна сега нещата ше започнат да си идват на место, двамта са добър тандем! Посещавам форума, като гост и като страничен наблюдател можем да кажем, че е грозна картинката, относно Крейзи готин е пича, но за мод не става по скоро съм за @Sage;)
+1 за Паяка и Владо
Samsung GALAXY S22 Ultra

oronra
Регистриран: 06 авг 2007, 13:21

Re: Молба към администратор и всички модератори

Мнение от oronra » 07 юни 2012, 21:21

Би било добре, ако има промяна на форума, да има опция за блокиране на потребители. Едни и същи постове и едни и същи заяждания безкрай...

Beчния

Мнение от Beчния » 07 юни 2012, 21:32

[Quote]по скоро съм за @[B]Sage[/B][/Quote]
това за него и аз го подкрепям, и освен него и [B]KOBRETI [/B]

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 07 юни 2012, 21:41

Спайди, май пак те хванах на тясно и затова не ми отговаряш адектватно на въпросите ми. Не си мисли, че не ти четем мненията и че не помнят как си станал модератор. :)

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Re: Молба към администратор и всички модератори

Мнение от Capo_69 » 07 юни 2012, 21:41

Най-хубавото нещо което може да се случи е да няма кой да заблуждава читателя ТУК относно мобилните "оферти".
Всички знаем колко излъгани от консултанти има до сега.
Остава и тука да се нагъчка с такива, и каква е файдата :D:D:D от форума тогава, след като и тук да те излъжат.
Мога да дам много примери за БОБА и за Вивакома, ама ме мързи да пиша и да копирам цитати.
Нямат място такива откъчалки тука както и прословутия И В А Н :D:D:D:D
Да ме прощава ама е така ;)

Ванка ......., що не земеш едно тото да пуснеш бре ;) барем шибнеш джакпота и ти писне от форумите и си уредиш живота къде - къде по-добре ;)
Желая ти го ;) (yes)

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 07 юни 2012, 21:51

Леле, на кокали минахме. Да си припомним тогава, щом държиш на миналото:
http://prikachi.com/images/439/4865439d.jpg
http://prikachi.com/images/440/4865440R.jpg
http://prikachi.com/images/441/4865441r.jpg

Beчния

Мнение от Beчния » 07 юни 2012, 21:58

Много ми е интересно как така имаш данни за поща която не съществува?:D
Показваш наистина колко си подъл и жалък все повече, което е добре нека всички да видят и другото ти лице, не случайно бях против теб да си мод още от самото начало;)
[Quote][Quote][B]Помислете си защо Боард никой не го напада, ти и приятелчето ти от село(whistle)[/B][/Quote][/Quote]

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 07 юни 2012, 21:59

[Quote]Тема: Re: Молба към администратор и всики модератори
Автор: Обективният
Публикувано: 07.06.2012 21:07

Ако позволите ще предложа и аз хора, които са за бан.
Spiderman ot selo обясних по-горе
TheTrue обиждал ме е няколко пъти, също така само критукува и разваля общото настроение на форума.
[B]vladovn Нарича ме служител, без да има никакви доказателства.[/B][/Quote]

А, че нали беше комплимент за тебе? Забрави ли вече - http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=357175&cat_id=1&view=0

Я по - сериозно, никъде няма случай за налагане на бан за неверни или недоказани твърдения. Явно искаш да въведеш нова форумна практика, спокойно може да я предложиш на админите. :)

azcv
Регистриран: 01 апр 2008, 00:37

Мнение от azcv » 07 юни 2012, 22:10

Браво,Мишо.Не толкова за бана на Крейзи,колкото за това,че наистина е добре да има официални профили.Бях го предложил в една друга по-просташка тема.Така смятам и,че останалите ще имат по-голямо уважение към съответния служител.Иначе Крейзи е младо момче,което просто се подведе от всеобщата простотия на asenna5 и компания.Все ми е тая дали ще му се махне бана,но наистина е по-добре просто за аватар да му се сложи логото на Ментел с надпис "служител" и толкова.Така самият той като официален представител на компанията няма да си позволява да говори глупости и да подвежда.А ако продължи то това ще е просто анти-реклама на фирмата,на която е служител.

Отговори