bob: Как се спира гласовата поща БЕЗПЛАТНО?
Re: bob: Как се спира гласовата поща БЕЗПЛАТНО?
С други думи, за да активирате всичките три условни пренасочвания и така тотално да елиминирате гласовата поща, трябва да наберете следния код
[B]**004*0880#[/B] и натискате зелената слушалка
[B]**004*0880#[/B] и натискате зелената слушалка
А пък най лесно е да дадеш 4лв.+0.49ст(еднократно) и да си спреш и гласовата и интернета та да спиш спокойно и да няма обяснения,че нямаш сестра в Танганайка:D:D
За интернета съм съгласен - аз съм си спрял услугата ГПРС на всички карти, освен на служебната, през която ползвам нет.
Но за гласовата поща набирането на **004*0880# отнема точно 5 секунди :) Докато обаждането или ходенето до офис няма да е нито по-бързо, нито по-лесно, нито пък безплатно :) А крайният резултат е един и същи...
Но за гласовата поща набирането на **004*0880# отнема точно 5 секунди :) Докато обаждането или ходенето до офис няма да е нито по-бързо, нито по-лесно, нито пък безплатно :) А крайният резултат е един и същи...
Последния код работи перфектно и на двете карти прехвърлени от Мтел и Глобул(yes)(yes)(yes)
Мисля, че всичко останало е излишно!!!
Мисля, че всичко останало е излишно!!!
VanJuShin правилно си разбрал мисля че си действа.
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
[Quote]Az si prenasochih ot ediniq telefon na drugiq i sega mi e kef :)[/Quote]
По този начин ако примаш прехвърляни обаждания и говориш - няма да си много на кеф, като получиш месечната си сметка ;)
По този начин ако примаш прехвърляни обаждания и говориш - няма да си много на кеф, като получиш месечната си сметка ;)
Проблем ще е само ако надхвърли минутите в пакета
....и разбира се използва СуперБоб:)
И какъв ще е проблемът, ако използва супербоб?