Мтел- проблем с ограничаването на интернета
Мтел- проблем с ограничаването на интернета
Здравейте. Лично аз имам проблем с Мтел. След изчерпване на бързите MB ме ограничават на 64 KB като по договор съм на 128 и досега винаги е било така. Това го забелязах на 24 миналия месец. Няколко пъти се обаждах казаха, че е технически проблем и се работи по отстраняването вече месец!
А сега забележете компенсираха ме 3,60 за причинени неудобства. 3,60! Кофтито е, че никой не се ангажира със срок за отстраняване на проблема. При някой да има подобен случай?
А сега забележете компенсираха ме 3,60 за причинени неудобства. 3,60! Кофтито е, че никой не се ангажира със срок за отстраняване на проблема. При някой да има подобен случай?
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Re: Мтел- проблем с ограничаването на интернета
От Мтел много прекаляват с тези ограничения! Мен ме ограничават на 128 kbps, но напоследък като се включи ограничението по някакъв начин прецакват връзката, ping time става огромен и скоростта не е постоянна - примерно пускаш онлайн радио 128kbps, но не може да върви, защото буфера постоянно пада, т. е. скоростта е 128 kbps само на моменти! Преди не беше така. Това са цигански номера и се правят нарочно. В момента дори и да си на старите договори интернета след ограничението е неизползваем дори и за малки сайтове!
Обади се на оператор и попитай на колко си ограничен в момента. Да не се окаже, че и ти си на 64кб.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Не съм минал ограничението този месец, като го мина ще проверя :)
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Аз този месец нямам проблеми и не съм забелязал нещо по-различно.Минал съм 3 пъти обема на пакета ,и всичко си върви като за 128килобита както е било винаги.
Мен си ме ограничават на 128. Този месец си минах лимита и вече 20 дена съм на 128. Съвсем използваемо е. Даже за някои сайтове с Flash (букита). Единствената досада е, че при всяка нова сесия първо ми пускат съобщение, че съм на 128, но ще го преживея още 2 дена (whistle)
Мен си ме режат на 128 и наистина е толкова.Получавам амо 2 СМСа - при достигане на 80% и при 100%...
SMS-ите са 2 на 80 и 100%. Говоря за предупреждения в браузера, които ми се появяват при всяка нова сесия. И ми оферират някакъв малоумен пакет с 50 MB за 6.90 :X
Напоследък и мен почнаха да ме клъцват на 128к., до преди някой и друг месец след "порезването" щъпурках с около 200к. Сега са станали по-стриктни. С пинга обаче никога не съм имал проблем. И нета си е ОК след ограничението, всичко се отваря, нямам проблем, единствено с малко по-дълги клипове от тубата, но го преживявам някак си. Е - и ако отварям много снимки от ФБ накуп или изобщо много изображения, разбира се. През EDGE няма ограничение, въпреки по-високия пинг, което е добро решение в комбинация с пестеливи от към трафик браузъри от сорта на Опера Мини. ..
С какъв браузър е това? Никога не съм виждал такива неща...