Помогнете ми в избора
Re: Помогнете ми в избора
Защо, къде е логиката?
Дали, ще вземат 12 по 5лв или 1 по 5 и 1 по 55лв тях не ги бърка.:D
Според мен те не печелят толкова от устройството а от абонаментния си план.
Дали, ще вземат 12 по 5лв или 1 по 5 и 1 по 55лв тях не ги бърка.:D
Според мен те не печелят толкова от устройството а от абонаментния си план.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 22 авг 2012, 12:24
Ти наистина много ми помогна и ми даваш добри съвети,но проблема е че аз не му разбирам.В глобул ми предложиха ако си подновя договора за 1 год.мога да си взема този телефон на LG -L3 за който ти ми говориш,но се чудя кое е по добро LG -L3 или Покета?Според теб кое е по добре?В глобул ми казаха че LG -L3 е с по голям екран и май беше с повече пиксели.Според теб кое е по добре.А колкото до виваком с Лейди гага ми го предлагат за 120лв при 1 год.договор с такса 7.35лв и 100 включени мин.към всички оператори.Виждам,че доста разбираш от телефони кажи ми според теб какъв модел да си избера,предложи ми ти някакъв модел!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
А бе логика логика но го има в условията на някои оператори.
За виваком казах че не знам само предупреждавам че може да има.
За виваком казах че не знам само предупреждавам че може да има.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Не, не съм толкова голям разбирач на телефони има много потребители, които са на светлинни години от мен, но мисля, че LG-то е по добрия вариянт. Най-вече, защото получаваш по-добър дисплей и по-голям.:)
Изчети всичко, което намериш и за него, и сама прецени!
Колегата Кансъзов спомена нещо относно плащането на субсидираното устройство при предсрочно прекратяване на договора на, което трябва да обърнеш внимание! За мен това е лишено от логика, но при нашите мобилни операторчета абсурдите са нещо нормално.:D
Лично аз бих избрал LG-то ако трябва да купувам смартфон на жената за подарък, но все пак избора е твой!:)
Изчети всичко, което намериш и за него, и сама прецени!
Колегата Кансъзов спомена нещо относно плащането на субсидираното устройство при предсрочно прекратяване на договора на, което трябва да обърнеш внимание! За мен това е лишено от логика, но при нашите мобилни операторчета абсурдите са нещо нормално.:D
Лично аз бих избрал LG-то ако трябва да купувам смартфон на жената за подарък, но все пак избора е твой!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
Още веднъж много ти благодаря!Ще видя какво ще правя и какво ще си купя накрая.Накрая май ще се ядосам и ще си остана с моя,а без това се чудя дали ще се справя с тези андроиди и руут,или незнам си какво беше там!
-
Недейте да спорите,аз така или иначе няма да си прекратявам договора!
Ще се справиш и с андроида и с руутването.:)Рутването не е задължително забравих да ти кажа.
Не е сложно повечето неща съм научил от чичко Гугъл, други от потребители във форума, но основно с четене. Сигурен съм, че ще ти хареса това е отворена операционна система, която ти дава възможноста да си персонализираш устройството, както желаеш и точно това е интересното.
Едно такова устройство може да се превърне в добър помощник в ежедневието, както за работа така и за забавление.:)
Не е сложно повечето неща съм научил от чичко Гугъл, други от потребители във форума, но основно с четене. Сигурен съм, че ще ти хареса това е отворена операционна система, която ти дава възможноста да си персонализираш устройството, както желаеш и точно това е интересното.
Едно такова устройство може да се превърне в добър помощник в ежедневието, както за работа така и за забавление.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Препоръчвам ти Samsung Galaxy S III ! Има го в офисите на мтел на лизинг, иначе струва някъде около 800 и нещо...препоръчвам ти изплащане и, ако е по-добре за теб да не се вързваш с договор ;) 8)
Е, не е до 200, но на изплащане няма да усетиш...иначе със сигурност тук някой продава...такъв ;)
Ахъ, пише, че ще подновява договор към космо, ти за пореден път пращаш в мобилтел, като, че ли само там предлагат лизинг.
В една друга тема пак мобилтел - намали рекламата малко.
В една друга тема пак мобилтел - намали рекламата малко.