Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
Споко, до няколко дни ще ти коригират сметката.
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
Не си ме разбрал, казаха че ще коригират местата където пише че е безплатно
[Quote]Не си ме разбрал, казаха че ще коригират местата където пише че е безплатно[/Quote]
Хаха, жестоко :D:D:D
И моите са ги таксували...
Хаха, жестоко :D:D:D
И моите са ги таксували...
звънях на 123 и там също казаха че са безплатни...(whistle)
http://vivacom.bg/FileHandler.ashx?section=aboutus&filelocid=449&location=general_conditions_articles&lang=bg-BG&isOffline=False
единственото което ме притеснява е това:
5.3. VIVACOM си запазва правото да променя настоящите правила, във всеки
момент. Измененията влизат в сила от дата на публикуването им на www.vivacom.bg.
но така или иначе смс-ите са ми с дата преди публикуването на нови условия
http://vivacom.bg/FileHandler.ashx?section=aboutus&filelocid=449&location=general_conditions_articles&lang=bg-BG&isOffline=False
единственото което ме притеснява е това:
5.3. VIVACOM си запазва правото да променя настоящите правила, във всеки
момент. Измененията влизат в сила от дата на публикуването им на www.vivacom.bg.
но така или иначе смс-ите са ми с дата преди публикуването на нови условия
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
Поредната далавера или техническа грешка? Ако ги претисним,ще се окаже второто, ако ли не първото.з
Зависи как ще реагират бг овцете!!!
Зависи как ще реагират бг овцете!!!
На 123 ми се извиняваха 10 мин. за таксуването на SMS-ите и казаха, че до вторник ще ми коригират сметката. Ще видим.Дори да не ги коригират пак е оферта. В крайна сметка 20 кода по 0.14 = 2.80. По 3 карти = 8.40. Срещу това ще получа 40 лв. отстъпка от такси. Сметката излиза дори при тарифите с 5 лв. такса.
Иначе не вярвам в движение да променят правилата. Тази клауза винаги я има за презастраховка. Ако изведнъж направят безплатните SMS-и платени това ще е уникален скандал и поне мен ще ме накара със сигурност да хвърля в кофата всички карти на Вива. Но както споменах вероятността за такава селяния при такъв вид промо е 0.000001%.
Иначе не вярвам в движение да променят правилата. Тази клауза винаги я има за презастраховка. Ако изведнъж направят безплатните SMS-и платени това ще е уникален скандал и поне мен ще ме накара със сигурност да хвърля в кофата всички карти на Вива. Но както споменах вероятността за такава селяния при такъв вид промо е 0.000001%.
ако изобщо събереш 20 кода....
Ами тази тема нали е за това. Ама до момента кодове сме пуснали точно трима човека (whistle) До момента имам 7 кода. По БЦ би следвало да няма проблем да се набавят още 13.
Да ви попитам,ако имам две карти на мое име,и съответно и от двете пусна по отделно по 20 кода,дали и на двете ще получа отстъпката от таксите?
И двете са на мегакол.Едната 100мин. другата 250
И на мен са ми таксували смс-те.
Днес ще отида до 2-3 магазина,и ще споделя кодовете с вас.
Като се обадих на 123 преди малко ми казаха,че ще ми коригират сметката.
И двете са на мегакол.Едната 100мин. другата 250
И на мен са ми таксували смс-те.
Днес ще отида до 2-3 магазина,и ще споделя кодовете с вас.
Като се обадих на 123 преди малко ми казаха,че ще ми коригират сметката.
Като отида в БЦ от къде да ги взема кодовете?