Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
Според правилата на играта както са обявени на сайта на Вива би следвало да се случва следното:
1. Пускаш SMS-и с по 20 кода от всяка карта.
2. Получаваш отстъпка или зареждане на всяка карта.
1. Пускаш SMS-и с по 20 кода от всяка карта.
2. Получаваш отстъпка или зареждане на всяка карта.
Мерси за инфото!
Никой ли още не е влизал в магазин на Виваком да каже липсващите кодове?
Утре и аз ще разбера, като посетя някой Вива магазин. Предполагам ще има код с голяма тройка някъде по витрината, но ако няма нищо не пречи да попитаме консултантите.
Относно таксуването на смс-ите, при мен няма такова. Изпратих 7те налични кода на 3333 и няма таксуване! Знам със сигурност, защото пращам от предплатена карта Get M@x с 0,12лв. в нея;)
Относно таксуването на смс-ите, при мен няма такова. Изпратих 7те налични кода на 3333 и няма таксуване! Знам със сигурност, защото пращам от предплатена карта Get M@x с 0,12лв. в нея;)
Днеска ще мина през три магазина във Бургас да ви кажа кодовете братлета, след 16:00 ще ги пусна тук.;)
Който е София, Пловдив,Русе,Варна да посети магазините и да сподели:)
Който е София, Пловдив,Русе,Варна да посети магазините и да сподели:)
Виваком промо 3 години - кодовете
Наистина таксуват смс-те,разговарях със сътрудник на 123.Имали технически проблеми ;).Щели да коригират таксуването,надям се.Все пак ако ще е безплатно да е ,а не кокошкарски работи.Като искат да си вземат пари да напишат ,а всеки един ще си направи сметката да праща или не.
Някой не ли отскочил до някой магазин на Vivaom да каже някой кодчее.??
Проверих два централни магазина във Бургас и ми казаха че чакат кодовете след сряда, за другите градове незнам как ще е...:P
Очаквайте включване с поне 3 кода от сряда от мен от Бургас център...(yes)(whistle)
Очаквайте включване с поне 3 кода от сряда от мен от Бургас център...(yes)(whistle)
И аз ще проверя в Бургас в офиса в Славейков.. Ама то дали няма да са едни и същи кодовете във всички магазини ?? Самнява ме нещо във всеки магазин кода да е различен...
Напротив. Би трябвало да са различни кодовете в магазините. Ще видим.
Идеята на кампанията е да те накара да прочетеш списанието, да разгледаш подробно сайта и да посетиш различни магазини (whistle)
Идеята на кампанията е да те накара да прочетеш списанието, да разгледаш подробно сайта и да посетиш различни магазини (whistle)