Нов бранд М-Тел
Re: Нов бранд М-Тел
Вълка козината си мени, нрава не;):D
Ех, новото вече ме отвращава повече и от това на бтк или космо. Къде ли са някой хора да напишат и сега това http://www.mobilebulgaria.com/forum/405499/1/0/0/re-какво-се-случва-с-магазините-на-м-тел- с "официалното" [i]дез[/i]инфо?
Новата визия дали ще засегне м-нетуъркс и двете компании които купиха или остават още поотделно?
Новата визия дали ще засегне м-нетуъркс и двете компании които купиха или остават още поотделно?
Ще ме карат и аз да си сменям аватар-а :D Естествено пак ще бъде "Ментел" , но с ново-то по-грозно М (дано не го оставят такова, каквото е в първия пост). Иначе и "ТелМен" да се кръстят, ефекта ще си е все така поразяващ - най-високите цени срещу най-малко за потребителите, девиза се запазва - ВИП Оператора си е ВИП (woo)
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]То при тези цени хич и няма значение какво предлагат[/Quote]
Прав си (yes)
Прав си (yes)
Много си прав(особено за тарифния план).
Натъпкани са до горе с няк'ви нокии, добре че някои там на Кукуш им казал за Xperia, та се сетиха и от него да сложат. Но Motorola, не бих отказал в никой случай. Особено след представянето на новите модели.
Натъпкани са до горе с няк'ви нокии, добре че някои там на Кукуш им казал за Xperia, та се сетиха и от него да сложат. Но Motorola, не бих отказал в никой случай. Особено след представянето на новите модели.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Тъкмо се чудех защо повечето магазини са им в ремонт и са им свалили големите светещи лога...
Ако някой има други снимки на новото лого (и в по-добро качество), ще съм му много благодарен ако се свърже с мен на ЛС :)
Ако някой има други снимки на новото лого (и в по-добро качество), ще съм му много благодарен ако се свърже с мен на ЛС :)
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 14:42
Вярно е, че предлага най-малък избор от смартфони, обаче от към условия засега си стои най-добре, защото другите два оператора въобще не се напъват да помислят какви промоции да ни предложат.
[Quote]Вярно е, че предлага най-малък избор от смартфони, обаче от към условия засега си стои най-добре, защото другите два оператора въобще не се напъват да помислят какви промоции да ни предложат.[/Quote]
Ти погледна ли какво написа? Най-големите промоции в този момент предлагат от Виваком!
Ти погледна ли какво написа? Най-големите промоции в този момент предлагат от Виваком!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ти да не би да си удовлетворен от промоциите на Виваком, защото каквото и да правят все е недостатъчно. Не обичам промоции за 3 месеца и после секирата.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Хайде де, Обективния се загуби някъде и ти се опитваш да го заместваш(нескопосано).
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport