Виваком промо 3 години - кодовете
-
- Регистриран: 14 юли 2011, 13:32
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
Кодът е от страницата на оператора във Фейсбук! ;) Не следиш внимателно (whistle)
Pavlinski, благодаря за кода! :)
6 more to go, вече съм Viva откривател. :D
П.П: Как да разбера дали са ми таксувани СМС-те, че имам някакво такова чувство, а не забелязах преди да почна да пращам...
6 more to go, вече съм Viva откривател. :D
П.П: Как да разбера дали са ми таксувани СМС-те, че имам някакво такова чувство, а не забелязах преди да почна да пращам...
Ъпдейтнах файловете с кода от магазина София ул. Гурко 4 http://nmnikolov.data.bg/files
Последния код не е излязал от магазина в списъка, или 14 код:|
Последния код не е излязал от магазина в списъка, или 14 код:|
Утре ще имам работа по моловете и се надявам да добавя поне още 1-2 към списъка. Има специална значка с 6 различни кода от магазини, което ме навежда на мисълта, че всеки магазин е с уникален код.
Ако искаш кажи в кои магазини възнамеряваш да ходиш, за да не се дублираме. Аз не утре, ами в петък мога да отида до Сердика Център и до The Mall. Ако преди това някой не ме е изпреварил, разбира се.
ПП: Днес съм получил 1лв. бонус на Get M@x-а ;) Инициативата си струва (yes)
ПП2: Значката Viva Фен въобще не ми харесва! Ако спечеля стационарен телефон DECT E-Pure ще го подаря на някой от вас пожелание!
ПП: Днес съм получил 1лв. бонус на Get M@x-а ;) Инициативата си струва (yes)
ПП2: Значката Viva Фен въобще не ми харесва! Ако спечеля стационарен телефон DECT E-Pure ще го подаря на някой от вас пожелание!
В Сити Център имам работа и на Вапцаров.
На Вапцаров до централата ли мислиш да ходиш, че не се сещам ...ако става въпрос за мол де.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Всички 100% ли получават 1лв на предплатена, или пак се тегли уж нещо :) Аз на предплатена още нищо не съм получил :) Здраве да е де (beer)