Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
Айде 15 код:P;)
Много благодаря(flower)
Много благодаря(flower)
17789 един код и от мен магазин Кауфланд
Благодаря на всички, които споделяте кодовете. Може ли само да кажете, както някой по-горе попита - къде да ги търсим в магазина- плакат, листовка, и т.н. Вчера пробвах на 3 места в Бургас - на двете ме гледаха, като извънземен, което явно говореше, че и не знаят за какво става въпрос, а на третото ми казаха - мдаа имаме - и ми извади списанието да съм си ги сканирал оттам :X
В CCS беше на огромен плакат. Смешното беше, че продавачката ПОД плаката не знаеше за него :-)
[Quote]17789 един код и от мен магазин Кауфланд[/Quote]
Давайте точни адреси! Кой кауфланд е това? Аз ходиш в този в Дружба 1 и нямат още...
Давайте точни адреси! Кой кауфланд е това? Аз ходиш в този в Дружба 1 и нямат още...
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Аз ще мина след малко праз слатина до новия кауфланд да видя,не съм сигурен дали там има магазин на виваком,но ще погледна че минавам от там.
извинявам се моя е грешката София Кауфланд Х. Димитър, а кода е на голям винилен плакат. :D
62697 - Хайде и от мен и успех с намирането на другите - от магазин в Бургас, ул.Александровска 114.
След малко ще обявя файла и изненада ще има 20 кода :) Аз взех 3 кода днес.
DaniDupeto, този код го имаме, така че може да го махнеш. Вече имаме 20 кода - http://nmnikolov.data.bg/files