Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
БРАВО МОМЧЕТА - ИМАМЕ 20 КОДА! 8)
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Супер :) Сега остана само да намерим 13 кода от уеб :)
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 16:01
51378 Пловдив ул.Гладстон.
25723 Сердика Център :-)
важат и от профила им във фейса това го добавиха вчера.
извинявам се моя е грешката София Кауфланд Х. Димитър, а кода е на голям винилен плакат.
Е, честито на печелившите, които чакаха безплатен абонамент...
Пратих 20 кода и получих следното:
"Току-що отключи значката ВИВА фен! Обиколил си 6 от нашите магазини! Участваш в тегленето за 5 безплатни телефона за фиксирана линия - DECT E-Pure"
За какво ми е този дект, при положение че изобщо нямам фиксирана линия??? И къде ми е обещаната безплатна такса???
Май ни пратиха за зелен хайвер...
Пратих 20 кода и получих следното:
"Току-що отключи значката ВИВА фен! Обиколил си 6 от нашите магазини! Участваш в тегленето за 5 безплатни телефона за фиксирана линия - DECT E-Pure"
За какво ми е този дект, при положение че изобщо нямам фиксирана линия??? И къде ми е обещаната безплатна такса???
Май ни пратиха за зелен хайвер...
Аха що ли не ти вярвам... Я прати код през интернета на виваком да видиш, че имаш 19 кода. Исъм сигурен в това, защото ако си пращал подред както са във файла кодовете то на 19-тия код се явява 6-ти от магазин. И точно тогава дава тази значка, която ти си получил. Айде вземи прати още 1 код и недей да пишеш глупости повече. Другото което е, че обратните съобщения се получават понякога със закъснение. Аз като пращах първите няколко кода със смс имах за 2 кода закъснение от 30 минути. Обаче преди да получа тези смс-и от Виваком си проверих колко кода имам изпратени и всичките ми ги беше отчело, нищо че нямах върнат смс. И пак ти казвам на 19-ти код дава тази значка, така че или си на 19 кода или още не си получил съобщението за 20-тия.
Това получих на СМС. За празните приказки няма да коментирам, защото ти ги приказваш... Ако имаше безплатна такса, не би ли трябвало това да получа на СМС?
Явно не си пратил 20 кода. За 20 кода ти дават Вива Шампоан,което носи месец без такса. Аз си получих съответния sms. Виж си през сайта или просто прати още 1-2 кода. Трябва ти sms с Вива шампион. За да не се чудиш кой код си пропусналролзвай някой от последните 2. Тях ги няма във файла.