Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
Aко си с Флашка на виваком има такава опция за СМСи! :):):)
-
- Регистриран: 24 окт 2010, 17:43
Aма не съм с флашка, че нея я дадох, че не ми трябваше, с таблет съм, но сега премстих на GSM"a и пак не става да пратя СМС, нищо де, то не е важно, отчел съм ги кодовете през нета... но СМС не съм получил... ще чакам няколко дни и ще им звънна:)
едит: оправих се:)
едит: оправих се:)
След 15-минутен разговор с оператора Антон получих следното инфо. Както знаем на 30.09. играта свършва. Вива след това щели да обявят списък с всички печеливши. Наградата трябвало да се активира с обаждане на 123. Честито на операторите на 123 в периода 1-10 октомври. Няма да им е скучно (whistle)
Значи ще активират наградите от 1 до 10 октомври, така ли? :(:):):)
Ами така излиза. Това в интерес на истината е логично по ред причини. Най-малкото самата кампания свършва на 30.09. и предполагам, че отстъпките смятат да ги активират едновременно на всички спечелили ги. Иначе ще настане тотален хаос в билинга. Самото активиране през оператор предполагам е защото нямат техническа възможност да го направят автоматично.
Нас това реално не ни касае. Дали ще плямпаш и сърфираш без пари през септември или октомври е все тая. Така или иначе тази кампания не беше очаквана в този й вид :D Както вече казах на мен ми е адски интересно как ще процедират с отстъпката при карти, които така или иначе ползват намаление. По принцип би следвало да начислят 100% отстъпка върху сумата без да се отчита другия бонус и съответно да излезеш с надвнесена сума.
Нас това реално не ни касае. Дали ще плямпаш и сърфираш без пари през септември или октомври е все тая. Така или иначе тази кампания не беше очаквана в този й вид :D Както вече казах на мен ми е адски интересно как ще процедират с отстъпката при карти, които така или иначе ползват намаление. По принцип би следвало да начислят 100% отстъпка върху сумата без да се отчита другия бонус и съответно да излезеш с надвнесена сума.
На мен ми казаха утре да се обадя че системата им неможела бързо да се рефрешне.Ще пожевеим ще видим:)
Не могат да се изтеглят файловете със списъка от линка. Ще бъде ли удобно да ги постнете направо като мнение?
Пуснах ти ги на лично съобщение. Да не спамим темата излишно :)
След малко отивам в магазина на вива в Сандански. Дано вече имат код! :):):):):)
Като зареди линка на 20тия код си пише,че печелиш автоматично отстъпката.