Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
ето и един код от мен :P
[B]5U9Y7[/B] оt WEB (yes)(whistle)
[B]5U9Y7[/B] оt WEB (yes)(whistle)
Не следиш.. този код от web го имаме още от вчера :)
9G8G5-Димитровград Д.Благоев 9
Да прав си братле, но колко станаха всичко кодовете?:|
Вчера минах през два магазина в[B] Русе[/B] , все още нямаха , тази вечер , ако ми остане време ще мина да проверя и ще напиша ....
При мен са вече 49 :)
При мен са вече 49 :)
Здравейте! Днес сме проверили в магазина на виваком тука в русенския кауфланд, ама... няма. Тая предложи да разгледаме каталога... оф!
[Quote][B]ВАРНА И РУСЕ[/B] , има ли хора от там да се разтърсят за кодове от там?(whistle) [/Quote]
Нямам път към Варна, иначе с удоволствие щях да предоставя кодове (ако са докарали). Мисля че към 19-20 ще имам път ама... ква файда :S
Нямам път към Варна, иначе с удоволствие щях да предоставя кодове (ако са докарали). Мисля че към 19-20 ще имам път ама... ква файда :S
[Quote][B]ВАРНА И РУСЕ[/B] , има ли хора от там да се разтърсят за кодове от там?(whistle) [/Quote]
какво става, защо не мога да пиша
Аз имам две карти на една фактура - Viva Free i Traffic Unlimited. За да си осигуря нулева месечна сметка и от двете карти ли трябва да пратя по 20 СМС-а, или само от едната?
Ако трябва и от двете, тази дето е с Traffic-a от Вивакомския софтуер дето е на компютъра ли да пращам SMS-i?
Ако трябва и от двете, тази дето е с Traffic-a от Вивакомския софтуер дето е на компютъра ли да пращам SMS-i?