Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
да и от двете ....
Другата седмица ще обиколя в Русе , ще имам малко работа в магазините ...
Другата седмица ще обиколя в Русе , ще имам малко работа в магазините ...
Нямя никаква логика абонатите с дейта карти да не получат отстъпката. Иначе ще се караме с Вива. В правилата пише ясно абонати на мобилна услуга. Никъде няма ограничение за гласова такава.
След като приема смс-ите на дейта картите то явно няма проблем. А пробвахте ли и през browser да видите както ще стане. Примерен линк - http://3years.vivacom.bg/9g8g5
автоматично ли се активира 100 % отстъпка при намирането на 20 кода или трябва да се звъни на 123
Все още не може нищо да се активира така или иначе... Наградите се получават след края на играта.
Ха какво установих сега... Виваком са си сгрешили леко условията :)
[Quote]Награди от тип 5: всички спечелили получават отстъпка от 100% от 1 месечна такса за клиентите на мобилна абонаментна услуга или зареждане на стойност 10 лв. за клиентите на предплатена мобилна услуга на VIVACOM. [/Quote]
[Quote]Награди от тип 6: Samsung Nexus
Един мобилен номер може да спечели само една награда от определено теглене, но може да спечели неограничен брой нагаради от цялата кампания. [/Quote]
[Quote]8.2. Сигурни награди – това са награди от тип 6. Тези награди се печелят автоматично, когато даден участник покрие определени изисквания/т.7.3.6/. [/Quote]
Но пък ето го условието от т.7.3.6
[Quote]7.3.6 VIVA Шампион - Това е значката, която участникът получава при регистрация на 20 уникални кода от кампанията, без значение от типа им. Всички притежатели на тази значка получават: 100 % отстъпка на една месечна такса за клиентите на мобилна абонаментна услуга или зареждане на стойност 10 лева клиентите на предплатена мобилна услуга на VIVACOM. Притежателите на тази значка могат да спечелят един от 3 броя Samsung Galaxy Nexus. [/Quote]
Ха какво установих сега... Виваком са си сгрешили леко условията :)
[Quote]Награди от тип 5: всички спечелили получават отстъпка от 100% от 1 месечна такса за клиентите на мобилна абонаментна услуга или зареждане на стойност 10 лв. за клиентите на предплатена мобилна услуга на VIVACOM. [/Quote]
[Quote]Награди от тип 6: Samsung Nexus
Един мобилен номер може да спечели само една награда от определено теглене, но може да спечели неограничен брой нагаради от цялата кампания. [/Quote]
[Quote]8.2. Сигурни награди – това са награди от тип 6. Тези награди се печелят автоматично, когато даден участник покрие определени изисквания/т.7.3.6/. [/Quote]
Но пък ето го условието от т.7.3.6
[Quote]7.3.6 VIVA Шампион - Това е значката, която участникът получава при регистрация на 20 уникални кода от кампанията, без значение от типа им. Всички притежатели на тази значка получават: 100 % отстъпка на една месечна такса за клиентите на мобилна абонаментна услуга или зареждане на стойност 10 лева клиентите на предплатена мобилна услуга на VIVACOM. Притежателите на тази значка могат да спечелят един от 3 броя Samsung Galaxy Nexus. [/Quote]
Какъв е форматът на уеб адресите, генерирани от QR кодовете? Питам, защото нямам функционалност за четене на QR, а не ми се пращат СМС-и. Искам да ги наплякам през уеб браузъра.
[Quote]Какъв е форматът на уеб адресите, генерирани от QR кодовете? Питам, защото нямам функционалност за четене на QR, а не ми се пращат СМС-и. Искам да ги наплякам през уеб браузъра.[/Quote]
Е добре де нали точно преди 2-3 мнения съм дал как изглеждат web адресите на генерираните QR изображения....
[Quote]Автор: nmnikolov
Дата: 16.09.2012 10:25
След като приема смс-ите на дейта картите то явно няма проблем. А пробвахте ли и през browser да видите както ще стане. Примерен линк - http://3years.vivacom.bg/9g8g5[/Quote]
Сега си направих експеримент и шернах мобилния интернет от телефона към компютъра и постнах този примерен линк. Изписа ми, че кода е регистриран от този номер и ми показа колко кода имам регистрирани общо. Явно и така може да се регистрират.
Е добре де нали точно преди 2-3 мнения съм дал как изглеждат web адресите на генерираните QR изображения....
[Quote]Автор: nmnikolov
Дата: 16.09.2012 10:25
След като приема смс-ите на дейта картите то явно няма проблем. А пробвахте ли и през browser да видите както ще стане. Примерен линк - http://3years.vivacom.bg/9g8g5[/Quote]
Сега си направих експеримент и шернах мобилния интернет от телефона към компютъра и постнах този примерен линк. Изписа ми, че кода е регистриран от този номер и ми показа колко кода имам регистрирани общо. Явно и така може да се регистрират.
Объркали са - при точка 8.2 - вместо 5 са написали 6.
Именно и аз това забелязах :)
Активирането на отстъпката ще стане автоматично след официалното приключване но играта.
Това са отговорили на страницата си във фейсбук.
Това са отговорили на страницата си във фейсбук.