Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
(woo):D:D
Браво на Русе и Велико търново и на всички останали, давайте още оакваме Варна да се представи още по добре (beer)(beer)(beer)(beer)
Браво на Русе и Велико търново и на всички останали, давайте още оакваме Варна да се представи още по добре (beer)(beer)(beer)(beer)
Остава още на един офис ама ако ги болеше колкото ги мъзеше да работят щяха до умрът.Толкова е пуст офиса им ,че да ти е гадно да го посещаваш :D
Ето от Сандански - 7F377
Хайде и от мен един код - София Дружба Кауфланд [B]1U523[/B].
P.S. Добавил съм всички кодове във файловете, включително и този, който сега ви давам.
http://nmnikolov.data.bg/files
P.S. Добавил съм всички кодове във файловете, включително и този, който сега ви давам.
http://nmnikolov.data.bg/files
Още един от Варна - бул. Съборни 42
За SMS маниaците: 4U9R7
За SMS маниaците: 4U9R7
Няма от Пазарджик. Два пъти ходя в два магазина, ама няма.... Ако има някой от Пазарджик да отскочи, че на мен ми е сложно на 20 км.
Ето един код от Севлиево (ул. Христо Спиридонов 9) - 8F638
Пичове, аз само един въпрос да ви задам - не смятате ли, че когато теглят печелившите за фолямата награда и видят, че спечелилия има регистрирани над 60 кода, половината от които са от различни като местоположение градове от цяла България - няма да им стане ясно какво е станало там някъде в нета, каква размяна на кодове е паднало. То даже и темата излиза на челна страница в google ;) а както има вече и съмнение - вероятно темата вече се чете от организаторите на играта...
Това което искам да кажа, е не да ви разбивам ентусиазма за голямата награда, но мисля, че целта на Вива беше малко по-различна, а макар и да подкрепям темата, мисля, че по-добрия начин за печелене на награда е да регистрираш по-малко кодове, даже 20 са достатъчни за участие в играта за нея, както и 100% отстъпка от месечната такса или 10лв. бонус за предплатена.
Аз лично спрях на 20 кода от уеб и само в рамките на София, ясно е, че няма да ида до Варна, колкото и да ми е любим град...Пловдив, Бургас или др. на над 100км и да обиколя всички магазини там, само за да регистрирам кодовете си и да си спестя 10-30лв сметка....някак си е лишено от всякаква логика,а едва ли организаторите пасат трева!
Моя съвет е за хората с над една Вива карта просто да регистрират по 20 кода на всяка от тях - по-вероятно е да дадат наградата на такъв човек, отколкото на супер мега вива изтрещелия маниак, за който говорихте... Абе всъщност вие си знаете, дано да е някой от нас - да се похвали после (beer)
Това което искам да кажа, е не да ви разбивам ентусиазма за голямата награда, но мисля, че целта на Вива беше малко по-различна, а макар и да подкрепям темата, мисля, че по-добрия начин за печелене на награда е да регистрираш по-малко кодове, даже 20 са достатъчни за участие в играта за нея, както и 100% отстъпка от месечната такса или 10лв. бонус за предплатена.
Аз лично спрях на 20 кода от уеб и само в рамките на София, ясно е, че няма да ида до Варна, колкото и да ми е любим град...Пловдив, Бургас или др. на над 100км и да обиколя всички магазини там, само за да регистрирам кодовете си и да си спестя 10-30лв сметка....някак си е лишено от всякаква логика,а едва ли организаторите пасат трева!
Моя съвет е за хората с над една Вива карта просто да регистрират по 20 кода на всяка от тях - по-вероятно е да дадат наградата на такъв човек, отколкото на супер мега вива изтрещелия маниак, за който говорихте... Абе всъщност вие си знаете, дано да е някой от нас - да се похвали после (beer)
Много благодарим, София, Сандански, Варна и Севлиево, очакваме кодове още от Варна и Пазарджик, а защо не и от Пловдив :) неда да стигнем поне 100 а за играта пише че колкото повече са кодовете толкова е по голям шанса да спечелим Galaxy Nexusa :)(beer)(beer)(beer)(beer)
Бе то едно пише, ама ако наистина човек не е Вива психопат ще разбере, че едва ли нещата стоят така :) Друг е въпроса до колко въпросната игра и големите награди ще се изтеглят наистина на случаен принцип, но това е една друга тема. На мен лично ми е интересно човек притежаващ да кажем 2-3 значки получени от събирането на по 20 кода ще получи неколкократна отстъпка (2-3) от месечната си такса, съответно 20-30лв бонус за предплатена след 30.09 или наградите до значка са еднократни? Някой ако има текст от въпросния параграф - нека да сподели, че стана 01:15 и вече е време за zzZZzZzzZZZzZZZZ (whistle)