Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
Странно, защо не ги отчита смсите? Да не блокира системата им?:|
И на мен не ми праща отчет за доставка...
Samsung GALAXY S22 Ultra
[quote]В момента смс-ите не им работят и не отчита изпратените кодове. При сканиране няма проблем и ги отчита. Добавих и двата кода от последния пост във файловете.[/quote]
Човече проблема е от снощи . И аз пратих един код и до днес си чакам смс потвърждението.Да не са ни надушили че си помагаме ?
Човече проблема е от снощи . И аз пратих един код и до днес си чакам смс потвърждението.Да не са ни надушили че си помагаме ?
Току що ми достави всички смс-и.;)
Отново работи системата.
Отново работи системата.
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]Човече проблема е от снощи . И аз пратих един код и до днес си чакам смс потвърждението.Да не са ни надушили че си помагаме ?[/Quote]
Проблема явно е технически. Последния код, който ми прие със смс е от днес 11:50. Проблеми при регистриране на код чрез интернет адрес не съм имал. Така че явно системата им има проблем с отчитането на кодовете чрез смс.
Проблема явно е технически. Последния код, който ми прие със смс е от днес 11:50. Проблеми при регистриране на код чрез интернет адрес не съм имал. Така че явно системата им има проблем с отчитането на кодовете чрез смс.
я пак кажи файла че му изгубих дирите :(:(:(:(:(
Преди минути ми "изкряка"тела че имам приет код ...егаси ! Той тоя код цяла вечер се е печал сигурно .....луда работа .Хем безплатен е смс -а пък СЕГА СПОРЕД НЯКОЙ го таксуват (аз съм на сметка и сега немога да разбера дали ще бъда удостоен с тази "чест" ) но някой от другите по долу които са НА предплатена са усетили такова нещо .Сега пък смс системата не бачка ..ЕГАСИ СМЕШКАТА
Линка към файла винаги стои в първото мнение от тази тема.
http://nmnikolov.data.bg/files
http://nmnikolov.data.bg/files
Още един от Пловдив:
[B]44637[/B] Кауфланд ж.к. Тракия
[B]44637[/B] Кауфланд ж.к. Тракия
Сега пробвах с този код и явно ми го е приело, но не ми върна смс. Проверих това като след като пратих смс с кода го заредих и чрез сканиране и ми каза, че вече е регистриран. QR изображение на последния код във файловете.