Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
Граби народе, един код от Ямбол улуца Пиротска 6F424
От фейсбук са пусна лу този 567u5 Успех на всички:)
От Фейсбука още един : 1U188 :)
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
Най-новия виц който ми казаха от 123- смс-ите към 3333 ми били таксувани, защото били изпратени през роуминг(woo). Макар че аз си седя в къщи Бургас и всички от тук ги пращам, и изведнъж както си седя хващам чужда мрежа без да ми се изпише на екрана и изпращам прословутите 2 смс-а през роуминг. А сега кажете ми кво да правя, как да доказвам?1:|(no)
Хасково
28172-ул. Сан Стефано 5
32322-ул. Отец Паисий 31
28172-ул. Сан Стефано 5
32322-ул. Отец Паисий 31
Ето един и от Карнобат: 438j3
И при мен минаха със същия номер. Като казах, че това физически е невъможно, последва дълго мълчание. След което - "еми, системата така е отчела..."
И това се е случило на 18.09 сутринта. Ако някой от Пловдив, примерно, е пращал по това време, нека провери дали не е бил в роуминг :D
И това се е случило на 18.09 сутринта. Ако някой от Пловдив, примерно, е пращал по това време, нека провери дали не е бил в роуминг :D
Ако имате пуснат роуминг гледайте на какъв оператор сте като пращате смсите, моите не са отчетени :)
[B]Без да имаш услугата Роуминг неможе да ти пуска смси от там, тя се активира чрез оператор [/B]
Хасково благодарим за кодовете както и Карнобат :))(beer)(beer)(beer)
[B]Без да имаш услугата Роуминг неможе да ти пуска смси от там, тя се активира чрез оператор [/B]
Хасково благодарим за кодовете както и Карнобат :))(beer)(beer)(beer)
-
- Регистриран: 16 мар 2007, 08:06
И на мен като на bkc ми липсват 1,25 лева за вчера сутринта.И да,за Пловдив става въпрос.
ахахаха 55мин за 1лев, ти за 55мин можеш да изкараш 10 пъти повече