Здравейте
Може ли да ми каже някой за колко време става активацията на предплатена карта на Виваком.Вчера към 17:15 си взех една от клон на бълг.пощи в София (Надежда).Попълних и заявление за регистрация и ми казаха че до 2 часа ще е активна.Към 23:40 се прибрах и реших да я пробвам,оказа се обаче че не е активирана(неуспешна регистрация на сим картата).Днес към 10:00 отидох до пощата да питам кво става.Жената се извини и каза че вчера на са могли да я регистрират защото регистрациите се правели до 17:30.Затова днеска се обадила към 9:30 и каза че след малко трябва да е активирана.Вече стана 12:30 и все още не е.
Другото което искам да питам е: в кой момент става избора на предплатен пакет ,защото на самия пакет не пише нищо - примерно GetMAx или GetBonus ,как да избера план?
Гледах сайта на Виваком и не открих онлайн чат за да си задам въпросите там.
Активация на предпл.СИМ карта на Виваком
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 18:41
Re: Активация на предпл.СИМ карта на Виваком
Аз много пъти съм вземал карти предплатени и до 2 часа са си работили без проблем. Аз обаче ги копувам от Виваком директно и там ги регистрирам за да не стане като в твоят случай.
За плана дето питаш мисля че то си пише на пакета. Поне така беше до скоро освен ако са го променили нещо. Чат нямат в тяхната страница. Само М-тел имат чат. Обаче при Виваком можеш да се обаждаш на оператор напълно безплатно. Вече друг въпрос е че понякога по обяд особено се чака прекалено дълго. Лошото е че ако картата не е активна няма как да им се обадиш. Успех
За плана дето питаш мисля че то си пише на пакета. Поне така беше до скоро освен ако са го променили нещо. Чат нямат в тяхната страница. Само М-тел имат чат. Обаче при Виваком можеш да се обаждаш на оператор напълно безплатно. Вече друг въпрос е че понякога по обяд особено се чака прекалено дълго. Лошото е че ако картата не е активна няма как да им се обадиш. Успех
Re: Активация на предпл.СИМ карта на Виваком
Мерси за отговора току що я активираха.Сега трябва да разбера как да избера предплатения тарифен план.На самия пакет не пишеше нищо.Ако може някой да помогне преди да съм разчовъркал менюто и да активирам грешен план(искам да активирам GetMAX).
П.П. Ясно. Най вероятно картата автоматично е активирана на GETMAX.
Има 10MB ,100SMS ,100 безплатни минути към Виваком и три лева кредит.
Темата може автоматично да отиде в коша - абсолютно безполезна е ,съжалявам че я пуснах.
П.П. Ясно. Най вероятно картата автоматично е активирана на GETMAX.
Има 10MB ,100SMS ,100 безплатни минути към Виваком и три лева кредит.
Темата може автоматично да отиде в коша - абсолютно безполезна е ,съжалявам че я пуснах.