Активация на предпл.СИМ карта на Виваком

alkuni
Регистриран: 20 сеп 2005, 13:55

Активация на предпл.СИМ карта на Виваком

Мнение от alkuni » 20 сеп 2012, 12:52

Здравейте
Може ли да ми каже някой за колко време става активацията на предплатена карта на Виваком.Вчера към 17:15 си взех една от клон на бълг.пощи в София (Надежда).Попълних и заявление за регистрация и ми казаха че до 2 часа ще е активна.Към 23:40 се прибрах и реших да я пробвам,оказа се обаче че не е активирана(неуспешна регистрация на сим картата).Днес към 10:00 отидох до пощата да питам кво става.Жената се извини и каза че вчера на са могли да я регистрират защото регистрациите се правели до 17:30.Затова днеска се обадила към 9:30 и каза че след малко трябва да е активирана.Вече стана 12:30 и все още не е.
Другото което искам да питам е: в кой момент става избора на предплатен пакет ,защото на самия пакет не пише нищо - примерно GetMAx или GetBonus ,как да избера план?
Гледах сайта на Виваком и не открих онлайн чат за да си задам въпросите там.

blackdevil
Регистриран: 08 фев 2010, 18:41

Re: Активация на предпл.СИМ карта на Виваком

Мнение от blackdevil » 20 сеп 2012, 13:13

Аз много пъти съм вземал карти предплатени и до 2 часа са си работили без проблем. Аз обаче ги копувам от Виваком директно и там ги регистрирам за да не стане като в твоят случай.
За плана дето питаш мисля че то си пише на пакета. Поне така беше до скоро освен ако са го променили нещо. Чат нямат в тяхната страница. Само М-тел имат чат. Обаче при Виваком можеш да се обаждаш на оператор напълно безплатно. Вече друг въпрос е че понякога по обяд особено се чака прекалено дълго. Лошото е че ако картата не е активна няма как да им се обадиш. Успех

alkuni
Регистриран: 20 сеп 2005, 13:55

Re: Активация на предпл.СИМ карта на Виваком

Мнение от alkuni » 20 сеп 2012, 13:20

Мерси за отговора току що я активираха.Сега трябва да разбера как да избера предплатения тарифен план.На самия пакет не пишеше нищо.Ако може някой да помогне преди да съм разчовъркал менюто и да активирам грешен план(искам да активирам GetMAX).

П.П. Ясно. Най вероятно картата автоматично е активирана на GETMAX.
Има 10MB ,100SMS ,100 безплатни минути към Виваком и три лева кредит.

Темата може автоматично да отиде в коша - абсолютно безполезна е ,съжалявам че я пуснах.

Отговори