Утре нещо ще се случи
Утре нещо ще се случи
Остават няколко часа. :)
Re: Утре нещо ще се случи
http://eu.blizzard.com/en-gb/company/events/mists-of-pandaria-launch.html#stream:europe ? :D
да, утре Мтел обявяват предлагането на сателитна телевизия посредством Сателайт БГ на 23.5 Е .
A да видим дали си заслужава чакането...:|
Само на мен ли ми се струва, или най-шумните и гръмки кампании/заглавия/статии винаги носят след себе си най-скромните представяния? (whistle) Няма да кажа най-големите разочарования, защото някакси не мисля и че много хора очакват кой знае какво, че да бъдат разочаровани
Да,разбира се-откриват поредния пловдивски есенен технически панаир...:)
[Quote]да, утре Мтел обявяват предлагането на сателитна телевизия посредством Сателайт БГ на 23.5 Е . [/Quote]
ако е това... мега тъпо :) може изобщо да не го обявяват като новина :) (no)
кой се вълнува от това... както казват хората... много шум има ли.. обикновено е къор фишек
ако е това... мега тъпо :) може изобщо да не го обявяват като новина :) (no)
кой се вълнува от това... както казват хората... много шум има ли.. обикновено е къор фишек
Абе, само на мен ли новото лого на Мтел ми изглежда като прегъната на 2 лепенка от онези, които слагат на продуктите по магазините, за да пищи на изхода, ако някой открадне нещо?
Само не мога да разбера какъв е смисъла да се пускат теми без никаква конкретика и с ей така нещо подхвърлено, като трохички.
Ако ще се изнася инфо да се каже, ако не да се изчака събитието.
Такива теми просто дразнят и ето виждаш че хората започват да вземат нещата на подбив. После ще кажеш бан на този и на онзи щото не било по темата, но каква е темата?!
Глупости на търкалета.
А да видим...
Ако ще се изнася инфо да се каже, ако не да се изчака събитието.
Такива теми просто дразнят и ето виждаш че хората започват да вземат нещата на подбив. После ще кажеш бан на този и на онзи щото не било по темата, но каква е темата?!
Глупости на търкалета.
А да видим...
Това е основен похват в маркетинга, който доказано работи... Така че, не виждам какво има да се учудваш чак толкова...