Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
Този е от Красно Село е постван,но благодаря все пак и за другия.(yes)
Код от магазин на "Виваком" в Бургас плаза МОЛ. Надявам се, че никой не го е дал преди мен, защото не получих обратен есемес, че вече съм го пращал, а уж играх с всички кодове дотук: 4J2G7.
Колеги, някой да е събрал 13 кода от уеб-сайта на Виваком още през първата седмица от играта, та до сега !? Ако не, излиза че условията на играта не отговарят на истината! :S Там пише, че който има значката VIVA Web-маниак участва :
Всяка неделя 250 Маниаци ще грабнат безплатен +GROUP 1, +DATA Unlimited S или 1 лв. време за разговори за предплатени абонати. Е как ще е всяка неделя, като не можеш да ги събереш до края на играта!?
Всяка неделя 250 Маниаци ще грабнат безплатен +GROUP 1, +DATA Unlimited S или 1 лв. време за разговори за предплатени абонати. Е как ще е всяка неделя, като не можеш да ги събереш до края на играта!?
Няма нарушаване на правилата, защото всяка неделя се теглят награди само от тип 1, а това са награди ако си събрал 3 кода, независимо от къде си ги намерил. Останалите типове награди ще се теглят едва след приключване на играта. 13 кода от web доста хора имаме, но проблема е, че доста от тези кодове вече са деактивирани и махнати от web сайта на Виваком. Така че който ги е регистрирал навреме добре, който не е да се надява, че ще качат нови на сайта им.
668U8 кода от магазина на виваком гр. Пещера. :)
Кода от Пещера е добавен във файловете, както има и нов код от Кауфланд Сливен, благодарение на wladoal.
Нов код от weba - 8G5Y4 (woo)
Още 2 кода от Web и от мен във файловете.
Сканирам кодовете, но не ми излиза уведомление, че кода е приет от Виваком!? Излиза ми на тяхната страница съобщение ,че за да участвам в играта трябва да ползвам техния интернет и бла, бла...Наложи се да ги пусна като смс-и. Някой да има същия проблем на четенето с приложението QR-код!? :|
Да и при мен е същото, но аз принципно си ги пращам като смс-и заради обратния смс. Искам да го имам в телефона за доказателство :)