Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
Току що регистрирах последните два кода и ми ги отчете чрез сканиране.С тях станаха 101 кода :) 20 от уеб 3 от печат и 78 от магазини.
[quote]На мен ми пише, че вече са регистрирани, явно са спрели регистрацията на нови, а още сме септември (angry)[/quote]
На мен преди малко без проблем ми регистрира кода от Троян .Аре пичове играта приключи който пращал ,пращал .... нека по добрия победи :D .
На мен преди малко без проблем ми регистрира кода от Троян .Аре пичове играта приключи който пращал ,пращал .... нека по добрия победи :D .
e да се похвалите за печалбата ;);););)
туй беше :D и да се похвалят печелившите
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Още нема sms-и, да не е забила системата...
ДАНО НЯКОЙ ОТ НАШИЯ ФОРУМ ДА СПЕЧЕЛИ SAMSUNGA!!!!:D:D:D:D:D
И ДА СЕ ПОХВАЛИ;);););)
И ДА СЕ ПОХВАЛИ;);););)
30.09 мина, награди - йок! Поредната нагла измама от ВиваЦом...
[Quote]30.09 мина, награди - йок! Поредната нагла измама от ВиваЦом...[/Quote]
Вече ставаш банален. Намери си някой друг форум, че тук вече ставаш обект на подигравки...
Вече ставаш банален. Намери си някой друг форум, че тук вече ставаш обект на подигравки...
Ти да не мислиш, че някой ще стане в 5 сутринта да тегли наградите. До няколко дни ще са обявени печелившите, спете спокойно.
Брей колко неспящи хора чакащи награди: ) значи тегленето става автоматично в полунощ на 30.09.2012, от системата и тя праща смс който е спечелил, незнам дали в 12 полунощ не са настроили системата през деня да праща;)
Днеска ще разберем, всички заслужавате награда споредмен. , защото се потрудихте доста, УСПЕХ НА ВСИЧКИ(flower)(flower)(flower)
Днеска ще разберем, всички заслужавате награда споредмен. , защото се потрудихте доста, УСПЕХ НА ВСИЧКИ(flower)(flower)(flower)