Виваком промо 3 години - кодовете

Kreta
Регистриран: 12 сеп 2012, 11:54

Re: Виваком промо 3 години - кодовете

Мнение от Kreta » 03 окт 2012, 16:40

Здравейте хора, досега четох какво сте писали. Аз също започнах да играя, но ми се наложи да пътувам и прекъснах, та надали ще спечеля нещо. Но мога да ви кажа едно - преди работих във фирма, която прозвъняваше печеливши. От опит мога да ви кажа, че е много тегаво. Имало е случай хора да са играли за нещо, да им се обадим, че печелят и те да ни кажат "ами не ви искаме наградите". Тогава трябва да се теглят резерви и т.н. Освен това от всички изтеглени, трябва да се пресеят номерата, да не би случайно да има някой служител на съответната фирма организатор. Така че наистина отнема време. Нямам представя каква им е системата на Виваком, но на повечето места нещата стоят така. А и предполагам, че когато имат пълните списъци с хора, тогава ще ги качат някъде, за да няма на час по лъжичка. Хайде дано още някой се похвали, че печели! (beer) Успех :)

mobilemann
Регистриран: 09 фев 2008, 14:13

Мнение от mobilemann » 03 окт 2012, 22:23

:) Вече си получих наградите за предплатените!

Рошо
Регистриран: 23 авг 2005, 18:43

Мнение от Рошо » 03 окт 2012, 22:39

първия телефон май излезе на пазара

http://www.androidbg.com/forum/topic46544-prodavam-chisto-nov-nerazpechatan-samsung-galaxy-nexus-gti9250-titanium-silver-600-lv.html

MURDOG
Регистриран: 23 юни 2010, 20:31

Мнение от MURDOG » 03 окт 2012, 22:58

малиии(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)

Kamen K
Регистриран: 16 авг 2012, 13:58

Мнение от Kamen K » 03 окт 2012, 23:06

май наистина е излязъл, но все пак жалко че не го ползва а го продава :D толкос много бих му се радвал ако го спечеля

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 03 окт 2012, 23:46

[Quote]Хайде ще си говорим пак след няколко дни като ВиваЦом ви отрежат.[/Quote]
Хейтъра си е хейтър, вари го, печи го, такъв си остава :D Затова вече съм ограничил до минимум изявите си тук, просто няма смисъл... За сведение на хейтъра, тази вечер проверих кредита на една от предплатените карти, от които изпращах кодове и наградата от 10 лв. кредит е налична по сметката (yes) (beer) Няма смс известяване или нещо друго, просто кредита е увеличен с 10 лв. На всички участващи късмет в борбата за телефоните (beer)

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Мнение от KuKeR » 04 окт 2012, 11:08

[Quote]първия телефон май излезе на пазара[/Quote]

Нещо ме съмнява! Кога е получил есемеса, кога е отишъл да си го получи, та вече и да го предложи за продажба !? Бюрократичната машина на виваком не работи толкова бързо.:D Според мен а и гаранцията би трябвало да е към тях. А той по отношения на нея ето какво е написал :

[Quote]Гаранцията важи директно в оторизирания сервиз (което е по-добрия вариант от моб. оператор). Тъй като все още не съм я попълнил (тъй като не съм разпечатвал кутията), може да я попълним и подпечатаме направо на името на този, който го купи (ако е от София може заедно да отидем до фирмата-вносител и да го направим).[/Quote]

Не знам, но напълно да е възможно. :|

P.S. Ха така, докато го напиша тоя пост, отговора на човека за гаранцията на телефона бе премахнат от модераторите на андроид-форума! Защо ли !? ;)

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 04 окт 2012, 12:08

[Quote]Нещо ме съмнява! Кога е получил есемеса, кога е отишъл да си го получи, та вече и да го предложи за продажба !? [/Quote]

Не е задължително да е минал през всичките затруднения, ако е случижтел на оператора "съгласил да спечели" една от наградите ;)

Иначе при мен на предплатена също без смс,обаждане или др. са ми заредени 10лв. в картата, с което печалбата ми от тази игра се равнява на 11лв, за изпратени около 42-3 смс-а "работа", защото както знаете се отказах да се превръщам във Вива психопат :) Аз лично виждам само положителното в подобен тип игри, от която печелим само ние потребители!

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Мнение от KuKeR » 04 окт 2012, 12:24

[Quote]Не е задължително да е минал през всичките затруднения, ако е случижтел на оператора "съгласил да спечели" една от наградите [/Quote]

Може, макар че били проверявали сред всичките номера в играта дали имало служителски...(whistle)

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Мнение от titan_t » 04 окт 2012, 13:20

Честито на печелившите(yes) Аз също получих по 10 лв. на всички предплатени карти от които бях пращал кодовете, без да се налага да се активира наградата по някакъв начин!
Отново браво на Виваком, наистина смислени и хубави промоции за годишнината си! Освен това като лоялен клиент ми направиха 25% отстъпка от абонамента с вива клуб (yes)

Отговори